Friday, April 15, 2011

BREAKFAST WITH UKHTI LILY

Meriahnya kat Kuching sekarang, pagi2 dah penuh kedai ni, nak cari tempat duduk pun payah, pilihanraya punya pasal..


IMG_3102

Jom pekena roti mayonaise...pergh!!!

11 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

laparlah ummiross

SyidaGorjes said...

fuyooo!
best nih.

ummiross said...

@Liza @ Adzriel;

Hehe nanti kita breakfast sekali ye...

ummiross said...

@SyidaGorges;

hik2x..tergoda tak Syida, jom makan sekali...

NzA said...

sedapnya roti tu umi....xthn tgk....lama dh xp swrk.

Maya Mayana said...

nasib semalam pn baru pekena burger daging..tk la kecur dibuatnya..hehe

Hanis Azla said...

ummi.. nak sikit.. saya mmg hantu mayo..

Sham said...

wah roti mayonis...malangnya saya tak minat mayonis la ummi...hu hu...

p/s:dah masuk link ummi di side bar...ruangan 'TERCUN"...

ummiross said...

@NzA;

Sedap jugaklah NzA, nanti kalau datang Sarawak, boleh try roti ni..

ummiross said...

@Maya Mayana;

Hmm adik-beradik dia dah tu, dalamnya pun inti daging jugak

@Hanis Azla;
Nampaknya taste kita ni sama Hanis, bukan sikit, semua pun ummi boleh bagi untuk Hanis.

@Sham;
hu hu tak dapatlah nak jemput makan..
Tq Sham, ummi pun dah add link blog Sham, nanti rajin2 singgah je..

AngahSayang2314 said...

wahhhhh sedapnyer