Sunday, April 3, 2011

YUHUUU!!! RATNA DEWI GOLD STOK BARU LAGI

Stok baru lagi, lagi cantik menawan. Limited stock ni. Kain RD ni laku macam goreng pisang panas, kod RD28-RD32 yang baru publish kat blog dua hari lepas dah habis, so kalau berkenan cepat-cepatlah ‘meminang’ Open-mouthed smile, nanti melepas….

CORAK 3

IMG_2815IMG_2810IMG_2818 
    -RD33-(NEW STOCK AVAILABLE-UPDATED 25.12.2011)

 

IMG_2745  IMG_2895  IMG_2742 
            RD34                          RD35                                 RD36

 

 IMG_2743  IMG_2765  IMG_2761 
                 RD37                           RD38                            RD39


                   

IMG_2766               IMG_2879
RD40 (HIJAU TERANG)             RD33                       RD38

 

CORAK 4

IMG_2865 IMG_2855 IMG_2858
                                                                 -RD41-

 

IMG_2821  IMG_2827 IMG_2824 
                                                    -RD42- (out of stock)

 

IMG_2749  IMG_2752  IMG_2753 
                RD43                         RD44                             RD45

 
IMG_2751  IMG_2754  IMG_2755 
              RD46                           RD47                                RD48

 

IMG_2756               IMG_2877 
                RD49                              RD44               RD42 

PS:RD34-RD49-OUT OF STOCK)

Deskripsi
Jenis Kain : Cotton
Ukuran : 2m belum berjahit
Harga : RM27
Saranan : Sangat sesuai dipadankan dengan kebaya atau kurung dll

WARNA GAMBAR MUNGKIN SEDIKIT  BERBEZA DISEBABKAN KESAN PENCAHAYAAN.

Terbuka untuk jualan sekarang. Sesiapa yang berminat sila hubungi;

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke 016-8784 960

DISKAUN HEBAT UNTUK YANG INGIN BERNIAGA KAIN BATIK SECARA KECIL-KECILAN.

6 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Yong UmmiRoss, he he pe kabor? Akak baru sampai Sh Alam tgh hari tadi. Ni batik buatan mana ni? Garang-garang kaler dia ye... Er...akak dah pos reta qarun tu ke Ummi pd ari isnin baru ni, mungkin minggu dpn sampai kalau masih tak sampai.

ummiross said...

@MOH KEMBARA;

Wassalam Kak..
Alhamdulillah kak, ummi baik2 je.Oh dah kat Shah Alam ke?Hehe garang ye kak,garang itu menawan hik3x.
Reta qarun tu tak sampai lagi kak, insyaAllah minggu depan kot, sampai nanti ummi bgtau ye. Akak jangan lupa memilih ye...

Anonymous said...

Hi, Kami dari Dwireka Butik ingin menempah kain batik secara borong dari pihak tuan. Sila email kan kami katalogue jualan ke dwirekabutik@gmail.com secepat yg mungkin. terima kasih.

jemarisuri said...

ummi js nk tanya kalau yg warna hitam rd33 tu ada lagi ke...js nk orde 1..^^

ummiross said...

@Anonymous;

Maaf tidak perasan komen saudara/saudari disini. Sila email kami jika masih berminat.

ummiross said...

@jemarisuri;

js..buat masa ni, kain kod RD stok lagi.