Tuesday, November 6, 2012

KAIN PASANG ETNIK PUA KUMBU TERBARU 3

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Cantik..cantik!!!. kain pasang etnik terbaru, kombinasi corak pua kumbu dan abstrak. Kombinasi tona-tona warna yang menyerlah tetapi tetap lembut menawan pada pandangan mata. Kain ni ada corak abstrak sikit di bahagian kakinya. Gambar 1, ummiross letakkan corak abstrak tu dibahagian atas. Gambar 2 pula corak abstrak tu dibahagian bawah. Terserahlah pada selera dan kraetiviti masing-masing nak buat baju macamana nanti kan, ummiross cuma tunjuk contoh je. Kalau berkenan, bolehlah order, untuk pakai sendiri ke, untuk buat uniform sekolah dan pejabat ke atau untuk bisnes kecil-kecilan. Semuanya bisa di atur!!!

 

IMG_4859IMG_4838
           Gambar 1                            Gambar 2

 

IMG_4853IMG_4856IMG_4859
                                                                  KPH43-out of stock

 

 

IMG_4884IMG_4888IMG_4886
                                                                  KPH44

 

 

IMG_4880IMG_4879IMG_4881
                                                                       KPH45

 

IMG_4803IMG_4805IMG_4811
                                                                     KPH46 - (kombinasi biru purple)

 

IMG_4867IMG_4865IMG_4872
                                                                     KPH47(out of stock)

 

Jenis : Kain Pasang Sarawak Corak Etnik
Material: Polyester Silk (lembut beralun)
Harga Runcit: RM89 sepasang-4m
Boleh juga dibeli mengikut ukuran yang dikehendaki.

Terbuka untuk jualan runcit dan borong.Kepada yang berminat sila hubungi :-
ummiross@gmail.com atau ‘sms sahaja’ ke 016 878 4960.

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan kesan pencahayaan.

23 comments:

❤Kamsiah❤ said...

ya betul...semuanya cantik2..kombinasi warna yg menarik..lembut tp menyerlah...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik la corak2 ni....

Kasih Salina said...

cantik corak2 nya ummi..

Acik Erna said...

asalam ummiros..memang cantik..teringin nak beli

NzA said...

nza baru dpt hadiah dr SIL kain kod KPH46 tu ummi..mmg cantik sgt2 n lembut kainnya.....

ummiross said...

@❤Kamsiah❤,Wanieys a.k.a IbuQalief,
Kasih Salina, Acik Erna;

Assalam Kam. Wani, Salina & Acik Erna...
Nampaknya taste kita sama ni...
ummi pun rambang mata tiap kali kain baru sampai, cantik!!, terima kasih ye.

ummiross said...

@NzA;

Waa bestnya. Ye lah NzA, KPH46 tu memang cantik warna dia. Kain kod KPH ni memang lembut, sebab polyester silk, tak berkedut kan.

MumMe said...

adus ummiross...kali ni love at first sight mumme lebih dr satu...2 thumbs up...menawan kalbu....

izan mama mia said...

salam singgah...

sangat cantik coraknya..

PinkUmmi said...

cntik je kain pasg nih

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah rabu

ummi wani dh masukkan link ummi kt bloglist wani tau :)

ummiross said...

@MumMe;

Hehehe..MumMe, yang mana satukah idaman kalbu tu. Takpe cuci2 mata dulu MumMe.

ummiross said...

@izan mama mia;

Terima kasih izan sudi singgah.

Memang cantik menawan ni izan, hehe.

ummiross said...

@PinkUmmi;

Terima kasih PU..cantik dan unik juga kan.

ummiross said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief;

Terima kasih Wani. Ummi pun dah masukkan Wani dalam bloglist ummi,tq ye.

ibuintan said...

cantiknya ummie... menawan kalbu

MulutPayau said...

cantiknya.....!!! kombinasi wrna yg memang menarik...

Jemari_Suri said...

cantik la ummi...

ummiross said...

@ibuintan;

Hehe..terima kasih ibuintan, memang menawan kalbu.

Sweet N Pretty said...

wow cantiknya ummi:)

Deru Ombak said...

Salam Pagi Jumaat Ummi..
Singgah merisik kabar sambil jamu mata dengan corak2 yang cantik. :)

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Hehe,terima kasih Intan.

ummiross said...

@Deru Ombak;

hehe..orang disini baik2 je Kakya, nanti ummi jenguk Kakya ye. Terima kasih Kakya.