Friday, June 29, 2012

SOKONGAN

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Semalam ummiross tersenyum sendirian membaca n3 rakan blogger ummiross bertajuk ‘Bila “Kegedikan” Melanda’. Kalau nak tau apa yang digedikkan, silalah baca n3 NzA yang comel ni.

P6288747
NzA yang manis bergaya dengan  baju kurung dijahit dari Batik Sarong Sarawak yang dibeli dari ummiross. Terima kasih NzA, atas sokongan yang berterusan, Caaayang!! NzA, mmmuah!!!3x.

Alhamdulillah sebahagian dari order pelanggan telah dapat di pos sebelum ummiross bercuti 2 hari di hujung minggu ni. Ada lagi order yang tidak sempat di pos, insyaAllah awal minggu hadapan ummiross akan urus dan pos kan kesemuanya. Selamat berhujung minggu kepada rakan blogger semua dan kepada customer ummiross juga. Kita jumpa lagi minggu depan, insyaAllah.

To Safurah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_2899DSC_0257
Order dari regular customer sejak 2010,  dari Shah Alam.

Semakan order
Kod: BS-2pcs
Pos : 28hb.Jun,2012
Treking :EM115208954MY

 

To Ida ;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1377
Order dari Johor

Semakan order
Kod : KPH14
Pos : 28hb.Jun,2012
Treking :EM115208968MY

To Nor Anitah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_2798IMG_2779IMG_0865
IMG_2898IMG_2900IMG_2903
Order dari Selangor
Semakan order
Kod: BS13pcs, KPH-3psg
Pos : 26hb.Jun,2012
Treking :CD185380928MY
                  CD106125973MY

To Siti Wahidah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_2813
Order dari Johor
Semakan order
Kod : KPH24
Pos : 26hb.Jun,2012
Treking :EM115208937MY

24 comments:

KhaiRin : anies said...

ooo belum raya lg da bergaya? ;-)

jemarisuri said...

alhamdulillah rezeki ummi makin bertambah nampaknye...^^


**mmg sweet sis nza bergaya dgn kain srwk tu...js pun berkenan...hihi

NzA said...

Syg ummi jugak...muah4X....walau jauh di mata ummi makin dekat di hati....sehari ummi xmenyapa kerinduan melanda hati.....

hnya itu yg mampu "model Kembang" ini lakukn utk menunjukkn rasa terima kasih serta kasih syg pd kandanya....sekurg2nya ada rakan2 maya "geram" je tgk baju tu ttp bkn geram kt tuan "model kembang"...ngee ....

MulutPayau said...

Assalamualaikum ummi...
Saya pun berkenan ngan baju yg NzA pakai tu...cantik sangat....

Amie said...

Dapat sokongan, bertambah motivasi ye Ummiross cayangggg...

khairul said...

semoga berjaya Ummi dlm bisnes

Hanis Azla said...

semoga ummi dan perniagaan ummi sentiasa mendapat sokongan dan sambutan yg tak putus2 hendaknya, insyaAllah..

Yumida said...

santeknye sis NZA ya bergaya ngn kain batik...suka coraknya

ummiross said...

@ KhaiRin : anies;

Orang bekerja kan Anies, hari2 pun bergaya...anggun!

ummiross said...

@ jemarisuri;

Alhamduillah, berkat sokongan rakan2. Terima kasih juga pada JS yang pernah membeli dengan ummi. Warna kuning tu cantik js, memang sweet je NzA ni, js pun apa kurangnya,hihi.

ummiross said...

@NzA;

Bestlah ada yang sayang dan rindu-rinduan ni, hik!. Betullah NzA, jauh tapi tersa sangat dekat dihati, Mmmuhahh!!5x jugak,hehe tengok tu lebih satu kali, NzA 4x, ummi 5x hikhik!!!

Kat manalah kembangnya, anak2 dah besar tapi maintain lagi tu NzA, cayalah dindaku!!!

ummiross said...

@MulutPayau;

Waalaikumussalam MP,yang bestnya bukan setakat cantik, tapi unik juga tu mp. Tq ye..

ummiross said...

@ Amie;

Amie cayang, betul tu, kalau membeli motivasi, kalau singgah dan bertegur sapa pun motivasi juga Amie, seronok sebab selalu ada kawan2 singgah di blog. Terima kasih ye Amie..

ummiross said...

@ khairu;

Terima kasih khairul, yang juga selalu beri sokongan dengan kunjungan ke salamborneo.

ummiross said...

@Hanis Azla;

Terima kasih Hanis, Amin. Hanis pun antara yang selalu beri sokongan pd ummi, tak pernah lupa ziarah ummi. Terima kasih ye Hanis.

ummiross said...

@ Yumida;

Ya lah Yumida corak etnik ni memang cantik dan unik juga

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

sesekali kena gedik juga...he he

ummiross said...

@Atuk;

Waalaikumussalam Atuk;

Hehe teringat entry Atuk pasal Gedik fashion tu, kelakar pulak nama kedai tu.

Gedik bertempat tak apa kan Atuk, hehe..

Kazman / Sue said...

seronok tgk gelagat pembeli yee... semoga terus maju... aminnn...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Ummi, kerap Yong cuti sekarang.

ummiross said...

@Kazman/Sue;

Seronok, customer dah jadi kawan. Thanks Kaz/Sue..Amin!

ummiross said...

@MOH KEMBARA;

Waalaikumussalam kak..

Ye lah kak,banyak pulak urusan akhir2 ni, moga dipermudahkan.

LadyBird said...

cantiknye umi...

ummiross said...

@LadyBird;

Cantik kan LadyBird, lagipun ada kelainan, unik!