Friday, June 22, 2012

YANG LAMA YANG BARU

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam Jumaat, salam kasih sayang.

Ummiross sangat teruja setiap kali menerima pelanggan baru. Ummiross pun sangat2 gembira menerima order dari pelanggan lama, ada yang regular customer, ada yang lama menyepi diri tetapi muncul kembali. Yang lama, yang baru, semuanya sangat  signifikan, mereka berpuashati, mereka mencari kualiti. Dan ia ada di sini.

To Zainal;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_2898IMG_2899IMG_2900IMG_2902IMG_2903

IMG_0133IMG_0136IMG_0140IMG_0141IMG_1419
Sebahagian dari order dari Kapit-60pcs.
Semakan order
Kod : BS-60PCS,KPH-1PC
Pos : 20hb.Jun,2012
Treking :EM094177225MY

To Nur Anitah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_2501IMG_2447IMG_2790IMG_2846
IMG_9919IMG_9943IMG_9950IMG_9927
Antara order dari Selangor..
Semakan order
Kod : BS-21PCS,KPH-4PSG
Pos : 20hb.Jun,2012
Treking :EM098523450MY, CD175044643MY

To Missi;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1911 
Semakan order
Kod : KPH-1pasang
Pos : 20hb.Jun,2012
Treking : EM0941177185MY

To Roselind;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_2779IMG_2837IMG_1331
Order dari KL
Semakan order
Kod : KPH-3pasang
Pos : 19hb.Jun,2012
Treking: EM115204688MY

To Mohd Syahril;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_1377
Order dari Johor
Semakan order
Kod : KPH-1pasang
Pos : 19hb.Jun,2012
Treking: EM115204665MY

14 comments:

Aishah Jahirah said...

lama dan baru dua2 penting...sumber rezeki...;)

ummiross said...

@Aishah Jahirah;

Hehe..betul tu Aishah, Alhamdulillah.

Hanis Azla said...

lama dan baru sama2 bererti kan ummi..

NzA said...

lama dan baru...dua2 menawan.

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

ziarah cuci mata.....

Yumida said...

alhamdulillah kak...dpt loyal customer..tp kain ktk nang kacak2 semuanya...moga sukses lagik...insyaAllah

Liza Abu Bakar said...

jumpa esok ye..

ummiross said...

@Hanis Azla;

Ye betul tu Hanis, sangat bererti, bila dah lama dah jadi macam kawan pun ada.

ummiross said...

@NzA;

Betul tu NzA,sama2 cun!!

ummiross said...

@Atuk;

Waalaikumussalam Atuk..

Hehe silalah Atuk,cuci2 mata, terapi minda..

ummiross said...

@Yumida;

Alhamdulillah. Terima kasih Yumida selalu doakan ummi.

ummiross said...

@Liza;

Waa..InsyaAllah, moga2 terserempak kita, timing nak kena betul ni Liza,hik!!

jemarisuri said...

ummi js tggu fulus msk dulu baru nk orde...ramai yg tegur batik js pakai tu comei yg warna putih tu...hihi..

**tak smpt nk posing lg...tp yg batik satu lg dh terbuka plak jahitnye..maybe kainnya lembut sgt kot yg pemakai plak ganas...haha

ummiross said...

@jemarisuri;

boleh2 js, takkan lari gunung dikejar!.
Ooh ummi ingat lagi yang putih tu memang cantik!. Nanti posinglah tunjuk kain pun jadilah hikhik!!!