Monday, May 14, 2012

KAIN PASANG SARAWAK BARU KLASIK ELEGAN

 بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Yeaah!!, kain pasang corak etnik atau batik Sarawak corak baru lagi. Terdapat 8 warna semuanya, masih dalam beberapa tona menawan tapi warnanya kelihatan klasik dan elegan. Klasik plus etnik,wow! kebaboom!!!. Kalau berkenan, order je..jangan tunggu lama-lama.

WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA DISEBABKAN KESAN PENCAHAYAAN.

IMG_1682IMG_1670IMG_1675
                                            KPH15-Tona biru dan hijau turqoise

 

IMG_1725IMG_1735IMG_1737
                                        KPH16-Tona hijau,hijau lumut dan  oren

 

IMG_1798IMG_1819IMG_1792
                                              KPH17-Tona coklat dan oren

 

IMG_1836IMG_1843IMG_1839
                                            KPH18-Tona maroon,pink dan oren

 

IMG_1862IMG_1852IMG_1864
                                     KPH19-Tona kelabu kebiruan,peach.

 

IMG_1754IMG_1756IMG_1752
                                         KPH20-Tona purple,pink,biru

 

IMG_1881IMG_1895IMG_1894
                                          KPH21-Tona hijau lumut,hijau muda

 

IMG_1913IMG_1908IMG_1903
                                               KPH22-Tona purple,peach.

Jenis : Batik Sutera Sarawak
Material: Polyester Silk
Harga Runcit: RM89 sepasang-4m

Terbuka untuk jualan runcit dan borong.Kepada yang berminat sila hubungi :-
ummiross@gmail.com atau ‘sms sahaja’ ke 016 878 4960

PS :ALL OUT OF STOCK

10 comments:

jemarisuri said...

cantik..lum nk orde lg la ummi maybe next time...hihi

ummiross said...

Thank you,no hal, cuci-cuci mata pun boleh!

Cik FaRiZaM said...

cantik la corak dia.:D

singgah blog sy & sy nak share something

nk ajak awk join giveaway mudah:

Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

Yumida said...

kacak2 la baju ya kak..suka nangga nok maroon ya..tp kelabu pn bez juak..gabungan warna menarik...

ummiross said...

@Cik Farizam;

Terima kasih Cik Farizam..
InsyaAllah, nanti ummi singgah blog ye..

ummiross said...

@Yumida;

Suka baca komen Yumida,lama sik dengar orang kelakar Sarawak,rindu oo..!
Ye lah yg maroon kacak, yang kelabu tu kacak dan unik warnanya, jarang jumpa warna macam tu..

Deru Ombak said...

Assalamualaikum ..
Ada yang tanya kain pasang ni kain jenis apa ros..

ummiross said...

@Deru Ombak;

Waalaikumussalam Kakya..

Kain ni dipanggil sutera Sarawak, tapi bukan pure silk, polyester silk Kakya, kain lembut,tahan lasak dan tak berkedut.

puanbee said...

datang menyinggah ummie

ummiross said...

@puan bee;

Singgahlah bee..cuci2 mata!