Friday, May 11, 2012

JOHOR

بسم الله الرحمن الرحيم

Ramai sungguh pelanggan ummiross dari Johor. Sesetengahnya menjadi seperti kenalan rapat kerana sering berhubung. Semuanya baik-baik belaka. Ummiross pula dah lama tak ke Johor. Agak-agaknya kalau ummiross ke Johor, berpeluang kah kita bertemu mata? Bersantai-santai di Pantai Lido, atau berlari-lari mencari pelangi di Tanjung Puteri..?

To Zurin;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_0134IMG_0135IMG_0137
Antara order batik sarong Sarawak dari Yong Peng, Johor.
Semakan order
Kod : BS-10pcs
Pos : 10hb.Mei,2012
Treking :CD175044144MY

 

To Sally;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_0424IMG_7864IMG_9111
Antara order dari Kota Tinggi
Semakan order
Kod : BS-5pcs
Pos : 10hb.Mei,2012
Treking :CD1755044158MY

12 comments:

Kazman / Sue said...

wahh... dah boleh buka cawangan kat johor dah ni.... semoga bertambah maju lagi....

KhaiRin : anies said...

kalu ke johor wajib sggh melaka - kg sy ;-)

jemarisuri said...

nmpknya ummi dh blh lantik agen kt sana tu...hehe..

**pasti mrk sudi jumpa ngan ummi...tp kt putrajaya bila plak kita nk bersua ye...hihi

NzA said...

kalau camtu ummi kena buka cwangan kt johor ...mesti makin brkmbang......

ummiross said...

@Kazman/Sue;

Hehe..dah ramai yang beli borong, jadi kira mereka lah wakil kat sana,harap2 bisnes mereka pun akan berkembang. Terimakasih ye Kazman/Sue atas doa2..

ummiross said...

@KhaiRin:Anies;

Yeahh!,Melaka pun best jugak,kat mana tu, Alor Gajah? Kalau Alor gajah dah 2-3 kali pergi dah,senang nak cari Anies nanti..

ummiross said...

@jemarisuri;

Hehe.. dah ramai yang beli borong dari sana,harap2 mereka berkembang maju,mereka lah wakil ummi.

InsyaAllah js,satu masa kita hello2, kalau ke Bangi, roger2 je ummi.

ummiross said...

@NzA;

NzA.. NzA dengan Areef kan dah ada, hik! Ramai yang order borong, bagi peluang mereka berbisnes, bagus market di Johor ni kalau kena gayanya.Harap2 mereka terus maju.

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Ummi,

Errr ada rasa-rasa pembesaran empayar Uthmaniyah...ehhh empayar UmmiRoss! Syabas!!!

khairul said...

wow dh makin maju

ummiross said...

@MOH KEMBARA;

Wassalam Kak..

Hehe..yang ni pun masih dalam proses belajar lagi kak,insyaAllah bagi peluang kepada pelanggan ummi di Johor berkembang..

ummiross said...

@khairul;

Doa kan juga ye, terima kasih atas sokongan.