Sunday, August 28, 2011

DENGAN INGATAN TULUS IKHLAS

Salam bertemu kembali buat seketika. Terima kasih pada rakan2 yang masih sudi singgah. Maaflah tak dapat berziarah seperti biasa, ummiross dah pulang ke kampung dan internet problem serta kesibukan menyebabkan ummiross tak dapat bersiaran seperti biasa. N3 ni ummiross guna iphone, tp line DG pun merangkak macam kura-kura.

Untuk makluman urusniaga di Salamborneo ditangguhkan buat seketika bermula dari 24.8.2011 - 5.9.2011. Urusniaga akan berjalan seperti biasa bermula 6.9.2011. Kepada yang menghantar email dan mesej, sila hubungi ummiross semula nanti, takut2 ummiross lupa untuk menghubungi anda kembali.

Dikesempatan ini, ummiross ingin mengucapkan:

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
MAAF ZAHIR BATIN

kepada semua sanak saudara dan handai taulan, rakan2 blogger yang semuanya baik2 yang ummiross kasihi, semua customer yang tak jemu2 menyokong bisnes Batik Sarawak dan memberikan ruang untuk bisnes ummiross terus berkembang maju. Semoga
anda semua diberkati dan dirahmati Allah, semoga Ramadhan dan Aidilfiri anda kali ini penuh barakah...Amin!

8 comments:

khairul said...

sakannya beraya Ummi

Liza @ Adzriel AB said...

lamanya off day ye.. samalah kita.

MumMe said...

selamat hari raya ummiross..

NzA said...

Selamat kembali ke Sarawak...Kg ummi kt mana???

Amie said...

Assalamualaikum Ummi,
rindunya kat Ummi... lama tak sembang, harap Ummi sentiasa sihat dan bisnes terus ke depan...

puanbee said...

selamat hari raya ummie.. hehe rindu kat bee ye ? sayang ummie..

pasal hadiah kain tu ummie send terus ke pemenang leh tak ? kontest tu dah ada pemenang tapi tu lah ..diorang tk bagi alamat lagi ummie

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Ummi,

Hee mesti sonok raya kat kampong, tak ingat nak balik Kuching! Lepas rindu tak?

kak ina kl said...

selamat hari raya juga buat kamu sekeluarga. lamanya bercuti ek