Tuesday, August 23, 2011

BATIK SARONG SARAWAK DAN RATNA DEWI-TILL WE MEET AGAIN

Alhamdulillah, rasanya setakat ni order yang ummiross dapat uruskan sebelum ummiross start bercuti. Kepada yang lain2, insyaAllah lepas raya nanti kita sambung berurusniaga. Ada beberapa customer baru yang ummiross tak sabar berurusniaga dengan mereka. Sementara tu ummiross harap kajilah market anda, cuba luaskan skop pasaran anda, jangan hadkan  pasaran anda kepada satu kelompok sahaja, dengan ini, bisnes yang ingin anda mulakan akan bertahan lebih lama, insyAllah…

To Farah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_6117IMG_6115
Antara order dari Penang..

Semakan order 
Kod                  : BS6-BS10:5pcs, RDT dan RD:33pcs.
Pos                  : 20.8.2011
Tracking no     : CD 106126228 MY

 

To Nurhidayah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_5656IMG_5645
Order dari Sabah..

Semakan order 
Kod                  : RDTS1
Pos                  : 18.8.2011
Tracking no     : LD13 364 952 0MY

9 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

selamat berbuka..

Wassalam

Liza @ Adzriel AB said...

Alhamdulillah, batik sarawak semakin berkembang. adik liza pun tak menang tangan mengirim order tudung.

NzA said...

lama ke ummi bercuti...raya ke mana????

Hanis Azla said...

selamat bercuti raya umii.. lepas ni sambung berbisnes lagi..

cemomoi said...

menarik... bule test nih

puanbee said...

assalamualaikum ummie .. bee nak bag tahu contest duit raya dah ada pemenangnya

sini bee sertakan link

http://puanbee.com/kontest-duit-raya-telah-ditutup-dan-pemenangnya-ialah/

cemomoi said...

bersua muka tidak, tapi tetap setia; beramah-tamah tidak, tapi tetap mesra; bersenda ikut suka jee, tak tau plak ada yang terasa; mengomen macam le hebat, tak prasan rakan rasa kena sebat; duhai sahabat duhai pelawat, kususun ruas jari yang karat, mohon ampun ke hadrat, agar kita semua beroleh rahmat, Allah limpahi dengan berkat

HAFIZAL said...

selamat hari raya

HAFIZAL said...

blog jual kain baju yerk