Friday, October 12, 2012

BATIK SARONG SARAWAK DAN RATNA DEWI STOK TERBARU, TUNGGU…!

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Ummiross baru sahaja pulang dari Kuching. Banyak kain-kain baru yang yang cantik-cantik, Batik Sarong Sarawak dan juga Ratna Dewi. InsyaAllah minggu depan ummiross publish, belum sempat nak ambil gambar lagi.

IMG_4371IMG_4377IMG_4396
Ni antara stok baru, promo dulu, hehe..

Alhamdulillah, kain-kain yang diorder sepanjang minggu ini telah selamat dipos, semoga selamat sampai.

IMG_4394IMG_2790IMG_3818
Antara order dari pelanggan..

Kepada semua pelanggan yang dikasihi..

Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

Norizam
Kod: KPH-5psg, BS-1pcs
Pos : 11hb.10,2012
Treking :CD106125960MY

Rosmainiza
Kod: KPH-1psg
Pos : 11hb.10,2012
Treking : EM098523415MY

Zahrah
Kod: Pua- 1pcs
Pos : 11hb.10,2012
Treking : EM098522556MY

Nor Anitah
Kod: PD-2pcs
Pos : 11hb.10,2012
Treking : CD186519230MY

Ogee
Kod: KPH-5psg
Pos : 8hb.10,2012
Treking : EM139912227MY

Norrafiza
Kod: KPH-1psg
Pos : 8hb.10,2012
Treking : EM139912200MY

Nor Anitah
Kod: BS-13pcs
Pos : 8hb.10,2012
Treking : CD151411405MY

Nor Anitah
Kod: BS-13pcs
Pos : 8hb.10,2012
Treking : CD151411405MY

Mazita                                                                                                                         
Kod: KPH-3psg                       
Pos : 2hb.10,2012
Treking : CD106326652MY

Safura
Kod: BS-2pcs
Pos : 2hb.10,2012
Treking : CD106326649MY

16 comments:

Nor Salmi said...

Saya memang menunggu Ratna Dewi.. Harap2 berkesempatan kali ni..

NzA said...

nza nak order kain tapi masih bertangguh...sibuk sgt la ummi sejak kebelakangan nie...xhabis2 kena hadiri program dan minggu depan kena kursus selama 1 minggu....huhuhu.....

Acik Erna said...

assalam ummiross..acik pun nak tunggu juga..mana nak terpikaat dihati nanti nak order jugakk..cuma kalau ummiross nak tau..acik ni suka belu baju siap..tak perlu nak tempah lagi dah he he

MulutPayau said...

Alhmdulillah, rezeki ummi..tak putus2 order dari pelanggan...

ummiross said...

@Nor Salmi;

Mi,nanti ummi ambil gambar dulu ye, bolehlah cuci2 mata nanti.

ummiross said...

@NzA;

Takpe NzA, tak lari gunung dikejar. Kalau dah relax sikit nanti bolehlah projek pilih-memilih kain lak hehe.
Ye lah NzA, ummi tengok NzA busy betul, jaga kesihatan juga ye..

ummiross said...

@Acik Erna;

Waalaikumussalam Acik Erna..
Boleh2 Acik, singgah2lah nanti, cuci2 mata,mana tau ada yang berkenan.
Acik Erna,sama pulak kita, ummi pun macam tu, suka beli baju siap, jarang2 je tempah.

ummiross said...

@MulutPayau;

Alhamdulillah, rezeki pesara guru ni MP, hehe..

khairul said...

rezki melimpah2 ...tahniah

Aishah Jahirah said...

stok baru cantik2 designnya.....moga biz terus maju....:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik nye.. suka dengan corak ni..

ummiross said...

@ khairul;

tidaklah melimpah ruah khairul, tapi sentiasa ada hehe..Alhamdulillah.

ummiross said...

@Aishah Jahirah;

Ummi tengok pun memang cantik2 tu Aishah,ummi pun rambang mata nak pilih.

ummiross said...

@ Pokok Manggis Depan Rumah;

PMDR..terima kasih, cantik kan, unik pun ye.

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

ummi dh ada ke batik ratna tu...nti sms js ye...nk orde ni..hihi..
kalau smpt js terjah umah ummi je nti...^^

ummiross said...

@Mrs JemariSuri@mama QiSha;

Dah ada JS, tapi stok terhad, tak dapat banyak, nanti bila n3 dah siap ummi bagitau JS ye. Hehe..terjah jangan tak terjah.