Tuesday, September 18, 2012

TERIMA KASIH BANK RAKYAT DAN SEMUANYA

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Berlalu sudah Syawal. Alhamdulillah Syawal yang indah. Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang menjemput ummiross menghadiri Rumah Terbuka mereka. Makanan sedap-sedap hinggakan masih teringat-ingat. Tapi pasti yang paling melekat dihati adalah layanan mesra bagai saudara.

IMG_3995
Ni pula souvenir dari rakan blogger JemariSuri. Aloloo!!! comelnya penyu Ganu Kita, penyu tersenyum bukan penyu menangis tau. Hehe..ada duit dalam sampul tu, kata JS sebagai tanda ingatan. Terima kasih JS, sayang JS ketat-ketat, kalau berhijrah ke UK nanti, jangan lupakan ummi ye.

Rezeki Syawal agaknya. Terima kasih Bank Rakyat Cawangan Sibu dan Bank Rakyat Cawangan Miri, Sarawak kerana sudi berurusniaga dengan ummiross. Sungguh senang berurusan dengan badan korporat, stafnya baik-baik belaka. Olala!!!, pasti cantik dan segak bergaya dengan batik etnik, kalau sudi emaillah gambar kepada Salamborneo, hehe..

Kepada pelanggan-pelanggan di bawah;
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

IMG_3896IMG_3977IMG_1040IMG_1636_thumb[11]IMG_1283_thumb[9]
Antara order pelanggan minggu ini..

Bank Rakyat Cawangan Sibu;
Kod: KPH-34(63mtr)
Pos : 14hb.September,2012
Treking : EM134847124MY

Bank Rakyat Cawangan Miri;                                                       
Kod: KPH-35(32mtr)
Pos : 14hb.September, 2012
Treking : EM134847098MY

Farah;
Kod: BS
Pos : 10hb.September, 2012
Treking :EM132467260MY
Pos : 13hb.September, 2012
Treking : EM132288436MY

IMG_2790IMG_9056_thumbIMG_9042_thumb

Norizam;
Kod: KPH25
Pos : 13hb.September, 2012
Treking : EM132287603MY.

Maizatul;
Kod: BS
Pos : 28hb.Ogos, 2012,30hb.8.2012
Treking : EM132289207MY
                    EM 096731790 MY

Terima kasih juga kepada customer lama dan customer baru. Semoga berpuashati dengan Batik Sarawak atau Batik Sarung Sarawak yang dibeli. Terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang terus menerus sudi singgah di sini, sokongan anda amat-amat ummiross hargai.

26 comments:

Deru Ombak said...

Salam sayang buat ummi jugak.. :)

KhaiRin : anies said...

dpt souvenir gitewww

Hanis Azla said...

murah betul rezeki ummi di bulan syawal ni.. Alhamdulillah.. tumpang seronok mendengarnya..

dwaty said...

comelnyerrrrrrr

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

dapat duit raya juga yer....

aimaniman said...

jual online batik sarawak ke... mahal ker tp nampak cantik sgt2

ummiross said...

@Deru Ombak;

Rindu Kakya, lama tak singgah. Salam sayang sokmo buat Kakya juga.

ummiross said...

@KhaiRin : anies;

Alhamdulillah, rezeki kan Anies, tanda ingatan sesama rakan.

ummiross said...

@Hanis Azla;

Alhamdulillah..setelah sekian lama bercuti niaga. Terima kasih jemput ummi ke rumah terbuka, masih teringat2 laksa Johor ni, hehe..

ummiross said...

@dwaty;

hehe..comel kan, cute je. Tq dwaty.

ummiross said...

@atuk;

Hehe..jangan jeles ya atuk, dah tua2 ummi dapat duit raya lagi.

ummiross said...

@aimaniman;

Yup aimaniman..ummi jual online. Harga sangat2 berpatutan. Kalau berminat email atau sms je ummi ye.Tq

boni kacak said...

wah..cantik2nya baju tu..

ummiross said...

@boni kacak;

hehe..tq2 boni kacak, terima kasih juga singgah blog ummi ye.

Kesuma Angsana said...

salam Ummi, even x join bloglist KA ttp dtg jenguk laman Ummbi tanda sokongan kawan2 sesama blogger yek

PinkUmmi said...

Assalamualaikum....

Murah rezeki akak dpt souvenir ye....comel :)

Sweet N Pretty said...

Alhamdulillah murah rezeki ummi:)

Syida said...

turtle tu comel mcm ummi!
jgn mrh ye.hehehehee

Amie said...

Wah! Kalau dah badan korporat pun melanggang dengan Ummi... maknanya memang Ummi sudah ada peluang untuk terus maju setapak... mudah-mudahan akan banyak tapak dan panjang langkah perjalanan bisnes Ummi ye... amin!

ummiross said...

@Kesuma Angsana;

Wassalam KA, terima kasih KA, sayang KA ketat2, insyaAllah kita saling sokong-menyokong..

ummiross said...

@PinkUmmi;

Waalaikumussalam Pink Ummi..

Alhamdulillah, seronok dapat berkawan di alam maya ni, ada juga tanda ingatan.

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Alhamdulillah, moga Allah murahkan rezeki kita semua ye Intan..

ummiross said...

@Syida;

Hehe..Syida, entah2 comel turtle daripada ummi, hikhik!!

ummiross said...

@Amie;

Alhamdulillah, moga Allah murahkan rezeki kita semua ye Amie. Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan pada bisnes online ummiross.

NzA said...

tomeynya keychain tu......nza pn dpt jugak dr JS.

ummiross said...

@NzA;

hehe comel kan..

Ooh NzA pun dapat ye, bestkan dapat souvenir, tanda ingatan sesama kita.