Monday, September 10, 2012

TAMAT SUDAH

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

IMG_3675a

Anak bongsu ummiross. Tamat sudah pengajiannya di UTP. Hari Sabtu baru ni, kami nyongket (hehe teringat pulak kat Yong Helime, MOH KEMBARA) ke Seri Iskandar, Perak, menjemputnya pulang. Harap-harap dapat result yang cemerlang untuk final year examnya yang baru selesai. Harap-harap tidak lama menjadi ‘penanam anggur’. Nampaknya ummirosspun dah abih musim menyemai. Alhamdulillah…

34 comments:

inazamri said...

akak dtg Seri Iskandar nape tak bgtau?kalau tak leh la dtg beraya umah ina.Kebetulan Sabtu tu mmg masak2 sikit utk kawan2 sekolah anak.nampaknya lum ada rezekilah kita nak jumpa.

dwaty said...

insyaALLAH lepas ni dah boleh balas jasa ibu ayah... :)

MumMe said...

alhamdulillah...nanti boleh belanja ummi nya pula...

ummiross said...

@inazamri;

Hehe..ina, memang ada terlintas nak contact ina, tapi duk fikir hujung minggu kot ina ada plan nak jalan2 ke, jadi tak jadilah contact ina. Takde rezeki ummilah tu. InsyaAllah, kalau konvo nanti ummi dapat pergi lama sikit, ummi contact ina ye.

ummiross said...

@dwaty;

InsyaAllah, moga mendapat pekerjaan yang baik dan sentiasa ingat ibu ayah.

ummiross said...

@MumMe;

Alhamdulillah, hehe..insyaAllah, harap cepatlah dapat kerja.

inazamri said...

ok ina tggu konvo nnt.Bgtau awal bole la ina masak sikit2.Klau musim2 raya camni every wkend mmg ina tak keluar ke mana coz ada je tetamu yg dtg so mmg sentiasa la ada makanan yg dihidang.

ummiross said...

@inazamri;

Ok2 ina, insyaAllah. Hehe..tak payah masak susah2, ummi nak makan ubi getuk je, dah terliur ni,hikhik!!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam...Tahniah utk anak bujang ummiross tu.InsyaAllah berkat doa ibubapanya tak lama la dia menanam anggurnya :)

NzA said...

tahniah...InsyaAllah akan dpt result yg tip top...amin....

Mak Wan said...

Assalamualaikum Ummirosss

Alhamdulillah........tahniah kpd si bungsu ummi . Tahniah juga pada ibu bapanya yang masih muda anak dak habis belajar. Mak Wan ni ada seorang lagi yang sedang berjuang tapi ibunya dah pencen (tualah tuh)

ummiross said...

@ ♥♥azatiesayang ♥♥;

Wassalam..terima kasih Atie.
Hehe..tu lah, tanam anggur yang tak berbuah, harap2 tak lama lah.

ummiross said...

@NzA;

Terima kasih NzA, harap-harap begitulah, terima kasih kerana sudi mendoakan,moga dimakbulkan, Amin,amin..

ummiross said...

@Mak Wan;

Waalaikumussalam Mak wan..

Alhamdulillah, terima kasih Mak Wan.
Hehe..untung Mak Wan, selagi anak tak abih belajar kira muda lagilah Mak Wan. ummi anak dah abih belajar, dah tak muda lagi dah, hik!!

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. semoga segalanya dipermudahkan buat anak ummi.. saya kena banyak menuntut dari ummi yang tentunya byk ilmu dalam mendidik anak2..

ROZILA said...

salam ummiross,

Tahniah utk anak ummi kerana berjaya menamatkan pengajiannya.
Amin...

Edy Fee said...

wah graduan UTP..bestnye..all the best result..mst ok punye laaaa

FnF Simple Life said...

congrats

Sweet N Pretty said...

Alhamdulillah dh selesai berjuang menuntut ilmu, insyaAllah result pasti best. musim menuai dh abis pasni musim nasi minyak lak ya ummi...terima menantu:)

donnyien said...

congtarulation bah~

ummiross said...

@Hanis Azla;

Alhamdulillah..terima kasih Hanis.
Hehe..ummi biasa2 je. Anak2 Hanis pun semuanya ada potensi tu,insyaAllah akan cemerlang dari semasa ke semasa.

ummiross said...

@Rozila;

Waalaikumussalam Rozila..

Terima kasih Rozila atas doa2, amin2x

ummiross said...

@Edy Fee;

Thank you Edy, insyaAllah moga dapat keputusan yang bagus. Doa yang sama untuk Edy juga..

ummiross said...

@FnF Simple Life;

Thank you dear..

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Alhamdulillah, terima kasih Intan. Hehe..musim nasi minyak pulak ye, insyaAllah.

ummiross said...

@donnyien;

Thank you dear..

Kesuma Angsana said...

alhamdulillah ye ummi ross

ummiross said...

@Kesuma Angsana;

Alhamdulillah, terima kasih KA..

Aishah Jahirah said...

nyongket....hehee jarang dengar.insyaallah moga cepat dapat keje nti.saya pun masih mencari keje sesuai ni.sama2 kita doa..:)

ummiross said...

@Aishah Jahirah;

hehe..loghat Perak tu. InsyaAllah, moga Aishah pun cepat dapat kerja yang sesuai, amin2x.

jemarisuri said...

tahniah ummi...akhirnya blh dituai dh..nti coming soon dpt menantu la plak...hehee

js hrp ummi suka ngan souvenior yg x sebrpa tu ye...ia hanya sbg kenangan dr js...^^

Kazman / Sue said...

lepas ni dah boleh berdikari sendiri la yee... bagus untuk meneruskan penghidupan...

ummiross said...

@jemarisuri;

Terima kasih js,insyaAllah, moga cepat dapat kerja, hehe..menantu pun boleh juga.

Js, ummi dah terima souvenir tu, suka2, sangat cute, hehe dapat duit lagi, dah lama orang tak bagi duit kat ummi, rasa seronok pulak dapat ang pow. Terima kasih ye Js, muah!!!

ummiross said...

@Kazman / Sue;

InsyaAllah, harap2 dapat result yang bagus dan cepat pulak dapat kerja.