Sunday, September 30, 2012

KAIN PASANG ETNIK PUA KUMBU TERBARU

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Yehaaa!!!, kain pasang baru lagi. Cantik-cantik sangat kombinasi warna kali ni, rugi jika anda tidak memilikinya. Terbuka untuk jualan runcit dan borong. Kepada yang telah menghubungi ummiross untuk belian borong, cepat2 maklumkan jika ada yang berkenan ye. Dah ada beberapa individu dari jabatan dan sekolah yang menghubungi ummiross untuk belian borong, mungkin untuk uniform kot, jadi kenalah cepat, siapa cepat dia dapat. Selamat mencuci mata, jangan lupa order…

Catatan: KPH33-KPH37- Kombinasi corak Pua Kumbu dan abstrak dengan gabungan tona warna yang sangat serasi.  Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan kesan pencahayaan.      

                                   Corak pua kumbu pada badan kain.                                      

IMG_3629IMG_3632IMG_3626
                                 KPH33-(Tona hijau turqois, biru turqois, purple)

 

IMG_3697IMG_3902IMG_3892
                                                               KPH34

 

IMG_3968IMG_3972IMG_3977
                                                      KPH35-out of stock


                                                                     

IMG_3870IMG_3873IMG_3866 
                                                     KPH36-out of stock

 

IMG_3722IMG_3733IMG_3913
                                                              KPH37

 

Catatan: Kod KPH38-KPH42- Corak Etnik dalam lakaran moden dan abstrak, dengan gabungan tona-tona warna yang lembut menawan.

IMG_3742IMG_3752IMG_3746
                                                            KPH38

 

IMG_3760IMG_4183IMG_4175
                                                              KPH39

 

IMG_3920IMG_3800IMG_3916
                                                                KPH40

 

IMG_3816IMG_3830IMG_3819
                                                             KPH41(out of stock)

 

IMG_4134IMG_4162IMG_4156
                                                             KPH42

Jenis : Kain Pasang Sarawak Corak Etnik
Material: Polyester Silk(lembut beralun)
Harga Runcit: RM89 sepasang-4m
Boleh juga dibeli mengikut ukuran yang dikehendaki.

Terbuka untuk jualan runcit dan borong.Kepada yang berminat sila hubungi :-
ummiross@gmail.com atau ‘sms sahaja’ ke 016 878 4960

32 comments:

NzA said...

CANTIKNYA!!!!!!! lepas dh abis kesibukan + keserabutan ni nk dtg cuci2 mata kt sini....huhuhu....

ummiross said...

Hehe thank you NzA, gambar dh cantik, tp kalau kalau real punya lagilah cantik NzA. Tone warna dia tak tau nak cakap, mabeles!!!, hehe..
Ummi doakan anak dan anak2 didik NzA dapat buat yang terbaik dalam UPSR. Take care ye..

LadyBird said...

salam ummi.. smg jualan ummi terus maju dr hari ke hari..

ummi, kalau berkesempatan ummi like page lady ek.. lady skrg baru nak berkenalan dgn business fotografi.. nanti kalau sesape perlukan perkhidmatan kami ummi suggestkan lady ek.. hihihi

ummi, ni page lady.. ummi like ek.. tq ummi..

https://www.facebook.com/fathumohamadphotography?ref=hl

ummiross said...

LadyBird;

Wassalam Lady.. thank you Lady, amin2x.

Tahniah, moga lady pun akan berkembang maju dalam bisnes fotografi Lady. InsyaAllah nanti ummi like page Lady ye..

KhaiRin : anies said...

kalu ada light pink lg berseri ni!

p/s ummi joint ke nnt gathering blogger kt bangi on 23/9?

ummiross said...

@KhaiRin : anies;

Hehe..peminat light pink ye..

Anies, ummi tak tau pasal gathering tu, rasanya taklah kot, ummi ni malu2 kucing, meow..meow!!!

kak ina kl said...

salam ummiros..

wah bertambah kencang ek bisnes kamu sehingga dapat gi jejalan umrah jordan dan sambut ramadhan..seronoknya

Aishah Jahirah said...

saya cuci mata je la dulu...:)

ROZILA said...

Salam umiross,

kain yg no KPH36 tu cantik warnanya,rasanya macam nak order,tapi tunggu lepas balik dr hj.ummi simpan utk saya ya!
harga tu dah termasuk harga pos ke?

ummiross said...

@kak ina kl;

Wassalam Kak ina..

Hehe..berkat sokongan rakan-rakan juga kak ina, terima kasih.

ummiross said...

@Aishah Jahirah;

Boleh2,no problem, terapi minda kan Aishah...

ummiross said...

@Rozila;

Wassalam Rozila..

Ye lah cantik tu Rozila, tona warna maroon n light pink. Ok2 insyaAllah, ummi simpankan.
Ummi tumpang seronok dengar Rozila dapat pergi haji..

MumMe said...

love @ first sight tu no 35,ummiross... :)

Edy Fee said...

wah cntik2..promote la lagi.mst ramai nak

Kazman / Sue said...

pereka ni tak kering idea nak buat corak yang menarik setiap keluaran yee... cantik2x rekaannya...

ummiross said...

@MumMe;

Hehe..memanng cantik tu MumMe, pink n purple, kalau tengok kat luar lagi cantik kalernya, ummi pun berkenan.

khairul said...

canteknya Ummi

Sweet N Pretty said...

namapak elegan. suka yg hijau tu:)

ummiross said...

@khairul;

Hehe..thank you khairul.

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Cantikkan Intan, hijau pun menawan, hehe..

aimaniman said...

cantik laa... tunggu bonus baru dapat beli... Tok Jib bagi Dis & Jan...

ummiross said...

@aimaniman;

boleh2, no problem, sementara tu bolehlah cuci mata dulu,
Hehe..ramai tunggu bonus Tok Jib umum ni...

Donny Ien said...

baju menawan sekali... sesuai untuk ke majlis khawin =D

ummiross said...

@Donny len;

thank you Donny, betul3x, sesuai juga bagi yang nak kawin, hehe..

Lady'iesBug said...

salam ummi,

nak tanya ntuk KPH33 tu available lg ?

ummiross said...

@LadyiesBug;

Wassalam LadyiesBug...

Yang KPH33 tu masih ada lagi, insyaAllah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ummi Ross..klu nk beli kainnya dlm 4 1/2 meter blh tak?

ummiross said...

@azatiesayang;

Atie.. Boleh je Atie, boleh beli ikut ukuran yg dikehendaki.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik baju ni akak..

ummiross said...

@ Pokok Manggis Depan Rumah;

Corak cantik kain pun cantik,Terima kasih banyak2 PMDR.

nuristari said...

- KPH33 - KPH52 - KPH39 -

# ade lg x...

ummiross said...

@nuristari;

nuristari..KPH33 dan KPH52 masih ada, KPH39 dah takde stok.