Thursday, May 23, 2013

KEMBARA EROPAH 7 BUAH NEGARA

بسم الله الرحمن الرحيم
Salam sejahtera, salam kasih sayang…

InsyaAllah malam nanti ummiross dan Mr hubby akan terbang ke Paris. Kami ronda-ronda kat Paris dulu 2 hari sebelum menyertai rakan-rakan lain dalam kembara bumi Eropah, bermula dari PERANCIS, SWITZERLAND, GERMAN, LUXEMBOURG, AMSTERDAM, BELGIUM dan UNITED KINGDOM. Doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik dan semoga Allah mempermudahkan segala urusan. Ummiross pasti merindui rakan-rakan blogger semua, insyaAllah hingga kita berjumpa lagi, jaga diri, ceria-ceria selalu.

PS: Urusniaga bulan Mei ni terpaksa ditutup lebih awal. InsyaAllah, bisnes online di Salamborneo akan dibuka semula pada awal Jun nanti,  Jika ada sebarang pertanyaan dan order, email sahaja ye, dan ummiross akan semak email tu sebaik pulang dari bercuti 2 minggu lagi.

Kepada semua customer ummiross;
Terima kasih daun Keladi
Lain kali order lagi…

Imran
Kod : KPH
Pos :  23hb.5.2013
Treking : EM807623333MY

Athirah
Kod : BS
Pos : 23hb.5.2013
Treking : EM807623316MY

Farhana
Kod : BS
Pos : 19HB.5.2013
Treking : EM397052616MY

Nor
Kod : KPH
Pos : 11HB.5.2013
Treking : EM397052616MY

Ainie
Kod : BS
Pos : 6HB.5.2013
Treking : EM425177557MY

Rozita
Kod : BS
Pos : 6HB.5.2013
Treking : EM425177543MY

Is
Kod : KPH
Pos : 6HB.5.2013
Treking : EM434789359MY

22 comments:

izan mama mia said...

slmt mengembara ummi..mg semuanya dpiermudahkan :D

❤Kamsiah❤ said...

wahhh..ummi...murah rezeki ya...mengelilingi dunia bersama suami...
selamatlah hendaknya ..:)

Kakzakie said...

Aduhai bestnya ummi. Jgn lupa beli Fm dan keychain cantik-cantik tunjuk pada kami dlm N3...

Enjoy your holiday!!

Khai♥Rin : anies said...

wahhhh best nyer ummi...jgn lupa ole2 FM utk kami hikhikhik

Acik Erna said...

assalam ummi..selamat bercuti dan mengembara..semoga ummi dah robongan selamat diperjalanan

Ratu Hatiku said...

Bestnya ummi.. selamat pergi dan balik ya :D

lizz said...

selamat bercuti ummi ross..

JunAina said...

Rezeki ye ummi dpt tengok bumi Allah yang luas ni... Selamat pergi dan selamat balik serta enjoy your holiday. Jgn pulak lupa kami kat Malaysia ni.

MumMe said...

semoga kembara ummiross selamat pergi dan selamat kembali dan dilindungi Allah sepanjang masa...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ummi..
wah..nk mengembara ke eropah ke???
seronoknya..selamat bercuti buat ummiros sekeluarga ye.. jgn l upe buah tangan kat cma eh.. hihi.. :)

ibuintan said...

slamat bercuti dan mengembara bersama suami.... Ummi...




moga semuanya selamat dan moga enjoy... bestnye!

Amie said...

nak ikutttt.... siap kejar Ummi ni... tapi Firdaus tarik kaki Amie... selamat berkembara Ummi!

NzA said...

nak ikuttttttt...huk.huk.huk...
Apapun nza doakan agar dipermudahkan segala urusan n perjalanan ummi....moga sntiasa dibwh lindungan Allah...
Mesti rindukan ummi......huhuhu....

MulutPayau said...

Wahhhh ummi...seronoknya!!!!!

Sweet N Pretty said...

Bestnya ummi. Moga semuanya lancar di sana. Enjoy ur holidays. Nanti syer foto ya kt sini

Nor Salmi said...

Wah, bestnya!
Selamat mengembara Ummi..

Jemarisuri said...

semoga kembara sis berjln lancar..tak sbr nk baca cite kembara sis nti...hihi

LYAfrina said...

wah...MUrah rezeki

Kesuma Angsana said...

aduhai seronoknyer dan hati2 diperjalanan yer

inazamri said...

tak sabar menunggu entri eropah ummiross

ummiross said...

Terima kasih semua atas komen dan doa, semoga Allah mengurniakan rakan-rakan kesejahteraan berganda.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ummiross..

cma dah baca coret2 kembara 7 negara ..
mmg oshem! terasa mcm nk masuk je dlm pic tu.. ehehe :)