Thursday, May 2, 2013

KAIN PASANG ETNIK SARAWAK TERBARU SIRI 9

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Apakhabar semua? Macamana cuti semalam? Jalan-jalan atau lepak-lepak kat rumah je? Ummiross keluar shopping je kejap semalam, kat One Utama, membeli beberapa barang keperluan. InsyaAllah esok malam dah nak balik kampung, semangat nak mengundi. Selamat mengundi semua ye..

Sementara tu, jom masuk kedai jap, cuci-cuci mata tengok kain pasang corak Etnik aka Batik Sarawak terbaru yang sangat kacak ni. Corak lakaran abstrak dan pada badan kain ada corak Orang Ulu, dalam lakaran halus atau kecil sahaja. Sangat cantik dengan tona warna yang sejuk mata memandang. Terbuka untuk jualan runcit. Jika ada yang berminat untuk membuat uniform untuk sekolah, jabatan dan sebagainya,cepat-cepatlah order ye.

 

                                                                         KPH78

      IMG_7093IMG_7121

 

                                                                  KPH79

   DSC_1808DSC_1805

 

 

                                                                  KPH80                                                                

DSC_1788DSC_1786

 

 

                                                              KPH81

 DSC_1829DSC_1836

 

 

                                                                KPH82

 DSC_1826DSC_1822

 

Jenis : Kain Pasang Sarawak/Batik Sarawak
Material: Japan Polyester(best quality)
Harga Runcit: RM89 sepasang-4m
Boleh juga dibeli mengikut ukuran yang dikehendaki.

Terbuka untuk jualan runcit dan borong.Kepada yang berminat sila hubungi :-
ummiross@gmail.com atau ‘sms sahaja’ ke 016 878 4960.

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan kesan pencahayaan.

8 comments:

Acik Erna said...

assalam ummiross..semalam cuti tak kemana pun..keluar sekejap beli barang je..

Ati Masrif said...

salam ummi,

kita telah selamat dinner di bangi semalam hehehe

Ratu Hatiku said...

salam ummi, semalam kuar tgk wayang :D

Kesuma Angsana said...

semuanyer menarik yer !

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ummi Ross..cantik2 belako!

RedRose said...

salam Ummi Ross. Cantiknye kain2 tu semua ye Ummi.

MulutPayau said...

Semuanya cantik.......rambang mata dibuatnya....

Amie said...

Assalamualaikum Ummi sayangg...
Cuti? Dah tak tahu cuti apa... he he ehh sebab cuti panjang 3 bulan.
Selamat mengundi Ummi.. jangan lupa bawa kad pengenalan hik.