Wednesday, April 24, 2013

WW : HOLIDAY MOOD

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

 

lavender-farm-tree

Picture - credit to  Mr Google :  Lavender Farm In France.

24 comments:

Khai♥Rin : anies said...

ummi nk ke paris ke? ;-)

❤Kamsiah❤ said...

ummi..rasa mcm nak landing atas lavender tu...

ummiross said...

@Khai♥Rin : anies;

InsyaAllah Anies, tiket flight dah beli, ni tengah survey tempat2 menarik di sana.

ummiross said...

@❤Kamsiah❤;

hehe..ye lah Kam, rasa nak lari2 kejar2 ala2 'little house in the prairie' pun a juga kan..

Kakzakie said...

Happy holiday Ummiross.
Beli FM banyak-banyak:)

Acik Erna said...

assalam ummi..cantiknya gambar lavender..ummi dah pi bercuti ke

yan's cottage said...

wah...seronoknya ummi....lepas nie...boleh tidur atas lavender tu he heee....

Ati Masrif said...

assalamualaikum ummi,

wah...bila dah tahu dapat pergi pun
mood sudah bahagiakan ...belum pergi lagi
mesti lagi bahagiaaa...happy holiday

belilah FM banyak2 buat ole2...hehe

NzA said...

ummi nk p paris ke????? bestnya ...nk ikut...nnti nk guling2 kt atas bunga lavander.....

Sweet N Pretty said...

seronoknya ummi nak libur ke paris. honeymoon gitu hehe. selamat bercuti ya ummi have a pleasant trip

izan mama mia said...

wow !! saujana mata memandang...

Jemarisuri said...

cantik..hurmm maybe ummi nk ke sana ke?...hihi

ibuintan said...

hepi holiday Ummie... nanti golek2 atas lavender jgn lupa kami ye

ummiross said...

@Kakzakie;

Hehe..baru tempah tiket Kakzakie, tu yang excited sangat,google cari mana2 tempat yang kami dapat singgah nanti.InsyaAllah bulan Mei nanti Kakzakie.




ummiross said...

@Acik Erna;

Wassalam Acik..insyaAllah bulan Mei nanti acik, harap2 semuanya berjalan lancar.

ummiross said...

@yan's cottage;

Hehe..harap2 dapat singgah kat situ Yan.

ummiross said...

@Ati Masrif;

Wassalam Atie..

Hehe tulah Atie, dah book tiket ni dah lebih2 pulak excited, duk berangan man tempat nak pergi nanti.
InsyaAllah, harus dicari FM tu.

ummiross said...

@NzA;

InsyaAllah NzA, lambat lagi tu, bulan Mei ni, harus mengundi dulu hehe.
Hehe, jom ikut, kita guling2 kat lavender farm tu, atau panjat Eiffel tower.

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

InsyaAllah, harap2 semuanya berjalan lancar. Lambat lagi Intan bulan Mei ni baru pergi, tapi duk tengah survey tempat yang menarik di sana.

ummiross said...

@izan mama mia;

Yelah izan, cantik kan..!

ummiross said...

@Jemarisuri;

Cantik kan JS..

Hihi..insyaAllah, harap dipermudahkan oleh Allah SWT.

ummiross said...

@ibuintan;

lambat lagi ibuintan, bulan Mei nanti, tapi tengah excited google tempat2 menarik disana.

Kesuma Angsana said...

selamt bercuti nanti yer

ummiross said...

@Kesuma Angsana;

Terima kasih KA.