Wednesday, March 14, 2012

RABU TANPA KATA:PENATNYA

بسم الله الرحمن الرحيم

 

IMG_0730

22 comments:

Hanis Azla said...

penat yer ummi.. klu dekat boleh juga pergi tolong.. Selamat berpindah dan mengemas ummi..

Amie said...

Tengok pic pun dah tahu penatnya! Pelan2 ye Ummi....

jemarisuri said...

wah dah siap packing ummi...nti smpi sini roger2 lah ye...ummi pindah mana nti..kalau blh tau...hehe

Sweet N Pretty said...

wah benda yg paling mencabar packing & unpacking, pastu sorting & arranging. kayuh pelan2 ya ummi

MumMe said...

cayyok2 ummiross...jaga kesihatan,jgn paksa diri angkat yg terlalu berat...

KhaiRin : anies said...

mesti berpeluh2 ketiak kn kak? hehehe

Syida said...

fuyo!byknya brg ummi.kalau pindah ke shah alam, bole dtg kedai kopi kita!

ummiross said...

@Hanis Azla;

Kalau nak pindah macam ni lah Hanis, walaupun pekerja forwarding agent yang buat,kita pun kena turut sama..
Hehe..seronoknya ada orang nak tolong, tapi apakan daya kan,jauhnya..

ummiross said...

@Amie;

Pekerja dari forwading agent datang pukul 11.30 pagi, dalam pukul 11.30 malam baru siap. Kiata yang tolong2 ni pun sama penatnya Amie..

ummiross said...

@jemarisuri;

Dah js, barang akan dihantar hari Sabtu ni. InsyaAllah nanti akak kongsikan kemana kami berpindah,panjang nak cerita, tak boleh buat n3 panjang sekarang ni, sibuk sangat2.InsyaAllah kalau ada jodoh nanti kita roger2 ye js

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Memang sungguh2 mencabar ni Intan, dah selesai,rasa terlepas satu beban..

ummiross said...

@MumMe;

Thank you MumMe, insyaAllah ummi kayuh pelan2 ni hik!

ummiross said...

@KhaiRin : anies;

hehee.. Anies, confirm berpeluh2,pasang aircond pun tak rasa apa.

ummiross said...

@Syida;

Tulah Syida, rasa macam sikit je, bila dah pack , nampak terlebih sudah!

Wokeh,kalau dah kat semenanjung tu boleh lah cari kedai Syida nanti..suggest apa yang best ye..

NzA said...

tgk kotak2 yg ummi dh siap pack tu pn nza yg jadi letih + penat.....aduyai, 2 blm lagi nk kemas balik....apa pun jaga diri ye ummi...jgn buat kerja berat2......take care.

Liza @ Adzriel AB said...

pindah mana ummi? jgn pengsan tau... liza berdaya nak membantu.

Yumida said...

slmt mengemas brg kak....kena minum air kacip fatimah..baru kuat angkat kotak2 ni :)

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,

Buat pelan-pelan...

ummiross said...

@NzA;

Kalau berpindah randah macam nilah NzA,mulanya penat packing barang. Nanti nak keluarkan dan susun balik pulak, makan masa berminggu-minggu jugak nanti tu.Tapi penat tu hilang bila memikirkan dapat bersama anak2 nanti.

ummiross said...

@Liza@Adzriel;

Liza,nanti ummi cerita ye,rasa nak cerita panjang2 tapi tak berkesempatan lagi.Hehe dah setlle dah tu,tunggu masa untuk dihantar oleh forwading agent.

ummiross said...

@Yumida;

Hehe..airkacip fatimah takde air kacip mineral je berbotol-botol.Ada pekerja agen penghantaran yang buat semua ni, ummi tolong2 je, tapi memang penat, dari 11.30 pagi sampai dalam pukul 11 malam baru siap semuanya.

ummiross said...

@MOH KEMBARA;

Waalaikumussalam kak..
Terima kasih kak.Alhamdulillah dah settle kak,Sabtu ni bergerak, insyaAllah.