Thursday, March 1, 2012

MELEPASI UJIAN

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam bertemu kembali, salam dari Kuching.

Malam semalam ummiross selamat tiba di Kuching. Alhamdulillah keadaan MIL ummiross semakin baik dan telah dibenarkan keluar dari hospital. Terima kasih banyak-banyak kepada rakan-rakan yang turut mendoakan, moga Allah membalas segala kebaikan dan ketulusan anda. Sakit adalah ujian, bukan sahaja kepada yang sakit tetapi kepada orang tersayang. Melepasi ujian dengan sabar besar ganjarannya. Moga Allah terus memberi kekuatan..

Berikutan ini, salamborneo akan beroperasi kembali seperti biasa. Hari ini pun sejak awal pagi ummiross sibuk menguruskan order pelanggan. Alhamdulillah, walaupun bercuti order tetap masuk seperti biasa. Begitulah bisnes online…ada baiknya, ada buruknya. Ummiross hanya mengharapkan yang terbaik..

20 comments:

KhaiRin : anies said...

sapa jg MIL ummi skrg?

NzA said...

syukur Alhamdulillah krn MIL ummi dh bransur sihat..semoga Allah lindungi MIL ummi..
Dan juga syukur krn rezeki ummi mkn brtmbah2..td singgah gak tgk kain BS...alahai trgoda betullll....

ummiross said...

@KhaiRin : anies;

Anies..Sekarang dalam jagaan kakak ipar dan mak saudara.

ummiross said...

@NzA;

Alhamdulillah dah beransur pulih seperti biasa.Terima kasih ye NzA kerana turut mendoakan.

Hehe..tergoda lagi ye, order untuk raya lah pulak NzA.

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. lega mendengarnya.. semoga MIL ummi terus diberika kesihatan yg baik..

Kazman / Sue said...

semoga sihat selalu hendaknya...aminnn....

Syida said...

semoga dikurniakan kesihatan yg baik kpd beliau...

Liza @ Adzriel AB said...

ramai yg sayang ummi.. doa yg baik2 je utk ummi

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

Alhamdulillah
moga dia bertambah sihat


harap pelanggan ummi puas hati dgn perhidmatan yg diberi oleh ummi

MumMe said...

alhamdulillah ummiross...

Sweet N Pretty said...

moga MIL ummi cepat sembuh. ujian tanda kasih sayang Allah pada hambaNya.

MOH KEMBARA said...

Salam Yong, mmg betoi sakit ni bkn jer ujian pd pesakit tp juga utk kaum keluarga pesakit. Juga satu rahmat pd penziarah yg datang berziarah!

ummiross said...

@Hanis Azla;

Terima kasih Hanis, terima kasih atas doa2..Amin.

ummiross said...

@Blogger Kazman / Sue ;

Terima kasih Kazman..begitulah hendaknya,Amin.

ummiross said...

@Syida;

Terima kasih Syida, Amin.

ummiross said...

@Liza @ Adzriel AB;

Hehe, terima kasih sangat2 kepada semua yang mendoakan,ummi doakan kebaikan untuk Liza dan rakan2 lain jugak.

ummiross said...

@atuk;

Waalaikumussalam Atuk..
Terima kasih Atuk kerana turut mendoakan.

Ummi pun harap pelanggan ummi berpuas hati kalau tidak ummi yang susah hati...

ummiross said...

@MumMe;

Alhamdulillah MumMe.. dah semakin sihat, terima kasih atas doa2.

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Alhamdulillah, terima kasih Intan. Hmm betul tu, Allah mengangkat mertabat hamba2nya yang sabar dengan ujian..

ummiross said...

@MOH KEMBARA;

Hmm ye lah kak, jika dipandang dari sudut positif, akhirnya ia rahmat untuk semua.