Saturday, June 22, 2013

BATIK PASANG SARAWAK RESTOCK

.بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang…

Ada yang sms, ada yang email dan ada yang pm kat fb, jual batik lagi ke?. Hehe..agaknya sebab ummiross sibuk dengan n3 kembara Eropah, jadi n3 pasal kain lama tak update. Ummiross masih berjual-beli batik dibelakang tabir, cumanya dah dekat Ramadhan ni, ummiross takdelah ambil stok baru, cuma restock kain-kain yang kategori ‘meletop’ sambutannnya.

Untuk makluman kain KPH57-KPH66, semua warna dah ada sekarang. Warna purple dan  warna oren coklat yang out of stock hari tu, kami dah restock balik. Kain corak pua kumbu ni memang mendapat sambutan yang sangat menggalakkan, jadi kepada peminat kain bercorak etnik, bolehlah menambah koleksi anda sekarang.

Inilah dua warna yang di restock. Untuk warna-warna lain sila klik LINK ni untuk membuat pilihan

DSC_11934 IMG_253416 DSC_1175DSC_1105DSC_08166

 

Untuk kod KPH43-KPH47 ,untuk warna-warna favourite yang telah out of stock dulu, semua telah di restock., jadi semua warna telah ada sekarang. Sila Klik SINI untuk melihat kesemua warna.

IMG_4859[27]      IMG_4805[4]                                 (KPH43-Kombinasi olive green dengan warna2 ceria). (KPH46-Kombinasi blue ocean dgn purple).

Alhamdulillah, order borong dan order runcit customer telah dipos. Moga kain selamat sampai dan selamat maju jaya semua.

Kepada semua pelanggan                                                                                                     Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi..                                                                                                           

Alexander
Kod : KPH
Pos  :17.6.2013
Treking: CD191468221MY

Ruslina
Kod : KPH
Pos  :17.6.2013
Treking: EM397052409MY

Norlela
Kod : BS
Pos  :11.6.2013
Treking: CD192018541MY

Norlela
Kod : RD
Pos  :12.6.2013
Treking: CD192965810MY

33 comments:

Kakzakie said...

Maknanya warna oren dan purple ramai yg suka ummi. Kalau buat dress dan coat pun cantik corak macam ini.

Acik Erna said...

assalam ummi..kph 64..yang warna pink ungu dulu tu ada lagi ke

hainom OKje said...

Businesswomen rupanya....tak pe nanti, kalau berhajat bolehlah shopping kat sini....hehe

Khai♥Rin : anies said...

Ummi, ada x warna hijau lime? Kalu ada (xkesah la corak cm ne) tlg smpn utk sy. Kalu bleh sblm bln 8

Jemarisuri said...

rupanya ada lg bisnes ye ummi...hehe

ummiross said...

@Kakzakie;

Ye Kakzakie,ramai peminat untuk dua warna ni.
Betul tu, cantik dan unik, buat jubah pun ok juga kan.

ummiross said...

@Acik Erna;

Wassalam Acik..
Ye Acik masih ada lagi, Acik nak ke?Kalau nak, ummi akan simpankan.

ummiross said...

@hainom OKje;

Hehe..bisnes sikit2 je Okje, mengisi masa terluang. Boleh2,no problem.

ummiross said...

@Khai♥Rin : anies;

Anies, nanti ummi tengok2kan ye, kalau ada ummi simpan,klu free nanti ummi mms gambar kat anies ye.

ummiross said...

@Jemarisuri;

Alhamdulillah JS ada lagi, punya syok bercerita pasal kembara, lupa nak update.

❤Kamsiah❤ said...

kalau ikutkan nafsu...semuanya nak hehe...skrg tailor dah tak amik tempahan baju raya..:)

Sweet N Pretty said...

Kph43 tu cantik ummi...ceria warnanya:)

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Ummi,
cantik bebenor yg warna cam pelangi tuh! Yong bila nak ke Istanbul pulak?

NzA said...

mmg kain2 tu cantik n selesa di pakai...
p/s: TQSM ummi cz kirimkan FM yg gorjes tu..nza sibuk sgt2 skrg nie smppaikn nk bagitau ummi pn xbrksmptan......TQSM...suka sgt100X....syg ummi ketat2....muah3X...

roza said...

nice kain pasang...salam kenal..

Kesuma Angsana said...

amboi makin maju nampaknyer ni

yan's cottage said...

salam Ummi....

cantik2 kain pasang tu...

p/s Ummi Fm Ummi hantar dah sampai...tq ummi..Yan ada buat n3 FM nie kat blog Yan yg satu lagi..

Bieaz said...

cantiknya semua warna ceria..
nanti boleh bie shopping kat sini hehe

Aimaniman Ezaiza said...

cantiknya... kalau nak warna oren sepasang KPH60 – Oren coklat, tak mahu dengan kain yang plain, ada lagi ke

NM02 said...

stok baru.... yihaaa

ummiross said...

@ ❤Kamsiah❤;

Hehe..betul Kam,ramai tailor tak nak jahit dah, nampak gayanya dekat nak raya ni, ummi kena jual baju siap jahitlah pulak.

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
Yelah Intan , canyik kan kaler dia, nampak unik.

ummiross said...

@MOH KEMBARA;

Waalaikumussalam Kak..
Kombinasi warna yang menarik kan Kak.
Hehe..insyaAllah kak, memang ada impian nak ke Istanbul,kena menabung dulu ni.

ummiross said...

@NzA;

Terima kasih NzA, testimoni dari pelanggan setia ni.

Sama2 kasih NzA, luv u too, mmmuahh!!!.

ummiross said...

@roza;

Salam kenal juga, terima kasih roza.

ummiross said...

@Kesuma Angsana;

Alhamdulillah, rezeki KA,masuk tabung melancong lagi, hehe..

ummiross said...

@yan's cottage;

Wassalam Yan, tq Yan.
Terima kasih sudi terima FM walau tak seberapa, moga ukhwah berpanjangan.

ummiross said...

@Bieaz;

Terima kasih Bieaz. Boleg Bieaz, kecik tapak tangan, salamborneo ummi tadahkan.

ummiross said...

@Aimaniman Ezaiza;

Terima kasih Aimaniman Ezaiza.
Ok boleh kalau nak yang corak pua tu saja, stok baru dah ada.Kalau nak, nanti sms ummi ye.

ummiross said...

@NM02;

Hehe..yeahhh!!

MulutPayau said...

memang berkenan sangat..terutama pepel tu...
Tapi tukang jahit dah tak ambik tempahan..tahun ni kena beli yg dah siap..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ummiross..

cantik koleksi kain batik sarawak ni..

cuci mata :)

Nora Karim said...

Cantiknya warna purple tu... tergoda ai!