Tuesday, December 18, 2012

TRENDY ARM GLOVE

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Terima kasih Sweet N Pretty, sarung lengan yang ummiross order dah sampai semalam, cantik sangat-sangat!.

IMG_5485

IMG_5484

Walaupun berlengan panjang, pakai sarung ni pun ok juga, nampak lagi elegant, aurat pun terjaga…. Winking smile!

23 comments:

NM03 said...

eh, cantek la...

nak kirim order boleh?

kalu boleh, balas komen kat n3 saya nnt

betul2 ni...

Hanis Azla said...

salam ummi..

cantik arm glove tu.. first time nampak.. smkn bergayalah ummi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow cantik la ummi sarung tangan ni..skang ni design mcm ni pulak yer

Aziela said...

Rajinn akak pakai arm glove.

JS or Mrs.Lina said...

cantik...mcm2 fesyen ada skrg ni kan..

محمد رازيق said...

untuk laki ada kak?eh,hehe

ummiross said...

@ NM03;

Memang cantik NMO3, material kainnya pun best, lembut. Cuma kena pilih saiz yang betul, biar selesa, sebab sarung ni panjang sampai ke pangkal lengan bukan setakat sampai siku.
Olehkerana ummi berlengan panjang, ummi lipat je yang bahagian dalam tu.
Ummi rasa better NMO3 order sendiri, sebab boleh pilih saiz yang sesuai, ummi dah bagi email dan contact no. kat blog NMO3 ye..

ummiross said...

@Hanis Azla;

Wassalam Hanis..

Ummi pun baru 1st time tengok, berkenanlah pulak. Hehehe..takde bergayanya, bukannya muda lagi ummi ni, hik!!. Cuma biarlah tetap nampak kemas kan, hehe..

ummiross said...

@ Wanieys a.k.a IbuQalief ;

Macam-macam ada kan Wanie, tepuk dada tanya selera, janji menutup aurat juga, hehe..

ummiross said...

@Aziela;

Berkenan pulak tengok glove tu Aziela,tu yang terus order tu.

ummiross said...

@ JS or Mrs.Lina;

Yelah JS, kreatif betul kan, macam2 idea..

ummiross said...

@ محمد رازيق;

Hehhe..peliklah pulak Ajik, kalau lelaki berglove..hik!

khairul hassan said...

mcm2 style yer Ummi

Amie said...

Cantiklah Ummi....

MulutPayau said...

Memang cantik lah ummi...

ibuintan said...

cantik.. esp yang atas tu

Kesuma Angsana said...

wah2 cantiknyer

Kakzakie said...

Cantiklah... idea yg baik boleh buat sendiri nie.

Betul aurat lebih terjaga bila pakai sarung lengan.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah rabu ummi

Kazman / Sue said...

wah... cantik sambil aurat pun tejaga kan....

Kasih Salina said...

salam ummi..cantiknya..free saiz ker..

Cho Zila said...

cantik gak yerk... selain dari cantik menutup aurat..

ummiross said...

@khairul hassan,Amie,MulutPayau,ibuintan,Kesuma Angsana,Kakzakie,Wanieys a.k.a IbuQalief, Kazman / Sue,Kasih Salina, Cho Zila;

Terima kasih semua kerana sudi meninggalkan komen. InsyaAllah moga kita terus istiqomah dalam kebaikan.