Thursday, December 13, 2012

KEMBALI BERSIARAN

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Alhamdulillah, sepanjang ‘berhibernasi’, masih sempat ummiross menguruskan order runcit dan borong batik sarong Sarawak, kain Ratna Dewi dan kain pasang corak etnik Sarawak. Meriah order dari seluruh pelusuk negeri, moga semuanya selamat sampai dan pelanggan2 berpuashati. Best juga bisnes online ni, duduk diam2 belakang tabir pun, order masih masuk…takdelah banyak, cukuplah sebagai side income, kais pagi ‘makan petang’, hikhik!!. Kepada yang berminat untuk belian runcit atau bagi yang  nak menambah pendapatan dan berniaga secara kecil-kecilan, hubungi ummiross ye;

ummiross@gmail.com atau ‘sms sahaja’ ke 016-8784 960

Kepada semua pelanggan, terima kasih daun keladi;

IMG_2898IMG_2900IMG_4363IMG_2799IMG_4848
IMG_1727IMG_1713IMG_5087

Sapina-Negeri Sembilan.
Kod:  RD
Pos : 12hb.12,2012
Treking : EM273310940MY

Aida-Sabah
Kod: BS
Pos : 11hb.12,2012
Treking :CD106329146MY

Nor Fazlina-Terengganu
Kod: KPH
Pos : 11hb.12,2012
Treking :EM351465443MY

Norhasmidar-Penang
Kod: KPH
Pos : 11hb.12,2012
Treking :EM351465409MY

Haslinda-Perak
Kod:RD
Pos : 7hb.12,2012
Treking :EM351153879MY

Norshakira - Johor
Kod: BS
Pos: 5hb.12,2012
Treking :EM329230927MY

Maizatul - KL
Kod: RD
Pos: 4hb.12.2012
Treking :EM338708185MY

26 comments:

Hanis Azla said...

Salam ummi..

semoga perniagaan kecil tu terus berkembang dan jadi semakin besar, insyaAllah.. so bolehlah nanti kais pagi makan bulan depan he..he.. gurau aje ummi..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam UmmiRoss..Alhamdulilah,dah kembali bersiaran & biz pon makin kencang!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

welcome back ummi :-)

MumMe said...

selamat kembali bersiaran ummiross...sunyi je x de ummiross...

ummiross said...

@Hanis Azla;

Wassalam Hanis..

hehehe..nak tergelak kakchah, amin2,insyaAllah berkat doa rakan2.

ummiross said...

@ ♥♥azatiesayang ♥♥;

Wassalam atie..

Hehe dah lega sikit ni atie, bolehlah online balik, sekali-sekala spend masa dengan adik beradik, layan bercuti.

ummiross said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief;

Thank you Wani, kita meriah2 kembali ye.

Amie said...

Cantik pula peribahasa kais pagi makan petang tu Ummi... rindu kat Ummi yang lama menghilag, selamat bertemu kembali Ummi cayanggggg....

ummiross said...

@MumMe;

Thank you MumMe, missed you too dear..

ummiross said...

@Amie;

makan berjimat, tu sampai petang tu Amie, hikhik!!

missed you too dear, muahh!!.
nanti nak ke dapur Amie, nak makan sampai kenyang.

diana said...

orang perempuan memang pandai berniaga..heheh

Mimie said...

welcome back kak

Edy Fee said...

bisnez2.ehhe all the best

ummiross said...

@diana;

hehehe, cantik kata2 tu diana, jadi motivasi untuk wanita..

ummiross said...

@Mimie;

Thank you Mimie, mood separa2 lagi ni Mimie, dah best pulak berehat lama2, hik!!

ummiross said...

@Edy Fee;

hehhe..thank you Edy.

MulutPayau said...

selamat kembali bersiaran ummi...
Lama bercuti ya....

MaMa Rey said...

as-salam

semoga perniagaan berkembang maju terus..

Sweet N Pretty said...

Salam pagi Jumaat yg mulia ummi. Welcome back after the short break:)

memang best biz online ni, terbaik utk surirumah cam kita ni kan ummi. moga biz kita terus maju & diberkatiNya amin...

intan dah emel nanti ummi cek ya:)

Kesuma Angsana said...

dtg baca lepas abis cuti2 mesia hehe

ummiross said...

@MulutPayau;

Terima kasih MP, hehe..sibuk melayan tetamu yang datang.

ummiross said...

@MaMa Rey;

Wassalam MaMa Rey, terima kasih banyak2.

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Salam bertemu kembali Intan..

Yelah Intan, sama2lah kita mendoakan antara satu sama lain, moga dimurahkan rezeki kita semua.

Ok Intan, tak sabar tunggu barang tu sampai..

ummiross said...

@Kesuma Angsana;

Tq KA sudi singgah, walaupun masih penat.Tentu best cuti2 Malaysia KA tu..

Nor Salmi said...

Tagniah Ummi! MOga perniagaan Ummi makin berkembang..

P/s: Saya nak batik Ratna Dewi dlm kuantiti yang banyak juga.. Masih ada stok ke Ummi?

ummiross said...

@Nor Salmi;

Terima kasih Mi,berkat sokongan rakan-rakan juga ni.

RD tu masih ada lagi Mi, boleh dari RD188-RD215 (kecuali RD204-out stock.
Mi bagi no kod yang Mi nak tu ye, kalau beli banyak memang ada harga istimewa. Nanti sms atau email ummi ye..