Friday, December 14, 2012

MAS SPECIAL OFFERS MANTOP!

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Hai kawan-kawan, hehe..mood riang ria. Senyum-senyum sampai telinga. Angan-angan….> impian….>kenyataan (InsyaAllah).

PARIS: Mei 2013- Booked for 2 person.
Segalanya bermula di sini…siri jelajah 7 buah negara Eropah. Moga Allah permudahkan. Doakan sama ye..

Ada sapa-sapa yang bercadang ke luar negara juga? Cepat-cepat grab special offers dari MAS (Malaysian Airline System) ni, booking period till 17 Dec 2012 ni, travel period 5 Dec 2012 - 30 Sep 2013, ada dalam 4 hari lagi. Banyak destinasi luar negara yang boleh dipilih, Sydney, Osaka , Korea, Beijing, London, Istanbul, Brunei, Bali, Jakarta dan banyak lagi, macam-macam ada. Ummi fikir memang murah Year End Sale dari MAS kali ni. Jom kita pakat-pakat senyum sampai telinga..hehe..

Kenangan kami di Paris 2010…sejuuuk!!!

211120103956

211120103955 211120103942

47 comments:

Amie said...

Wah! Bestnya Ummi! Selamat melancong ye Ummi... jangan lupa balik Bangi & bisnes kain batik Sarawaknya tu tau.... he he heh

Jay Ar said...

Tiga tempat yg saya berangan2 nak pergi ialah Istanbul, Malta dan Casablanca. Tapi entah bila angan2 akan jadi kenyataan...

khairul hassan said...

wow bestnya Ummi jln2

ummiross said...

@Amie;

Tq Amie,lambat lagi tu Amie,bulan Mei tahun depan insyaAllah, booking dulu.
Hehe..mestilah balik Amie, kesian kat batik2 tu, hik!

ummiross said...

@Jay Ar;

Jay Ar..ummi pun teringin nak ke Istanbul. Moga satu hari impian kita semua tercapai, insyaAllah.

ummiross said...

@khairul hassan;

Alhamdulillah, sekali-sekala Khairul, jalan2 jauh sikit, hik!

atuk said...

Assalamualaikum Ummi

nak itut.....he he

pasang agan2 ajer dulu...

Aishah Jahirah said...

wah sape yg plan nak bercuti overseas tu blh la book siap2....alang2 dah diskaun tu...:)

Kasih Salina said...

salam ummi..tu dia dah tempah tiket nak pergi Paris..mesti tak sabar nak pergi tahun depan tu..ummi pergi berdua je ke..

Kakzakie said...

Kakak tak pernah lagi jejak Paris. Bestnya kakak tengok gambar pun dah terasa sejuknya..

MumMe said...

bestnye ummiross ke paris lagi...nak itot... :)

ummiross said...

@Atuk;

Waalaikumussalam Atuk..

Jom Atuk, kita konvoi ramai-ramai, the more the merrier!

ummiross said...

@Aishah Jahirah;

Betul tu Aishah, sapa yang plan nak bercuti tahun depan boleh grab peluang ni, naik MAS pun selesa kan.

ummiross said...

@Kasih Salina;

Betul3x, dah berangan macam Mat Jenin dah ni, tak sabar, hehe..
Dari KL mungkin kami berdua je kot, sampai Paris jumpa kawan2, kami berkonvoi.

ummiross said...

@Kakzakie;

Dulu masa kami pergi musim sejuk, insyaAllah trip yang akan datang ni katanya musim bunga. Jom Kakzakie...

ummiross said...

@MumMe;

kebetulan konvoi kami bermula di Paris, so booking tiket Paris dululah MumMe. Jom MumMe, kecik tapak tangan, kapalterbang MAS ummi tadahkan, hik!!

MulutPayau said...

bestnya ummi...saya kena angan2 dulu..hehehe....

Jemari_Suri said...

bestnye...js pun baru nk grab to london...tak tau smpt ke idak...hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyer ummi nk g melancong..nk ikottt hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyer ummi nk g melancong
nak ikottt hahaha

Nor Salmi said...

Wah, bestnya Ummi dpt makan angin lagi!

Kesuma Angsana said...

best sgt2

Sweet N Pretty said...

nak ikut ummi...hehe. seronoknya dpt melancong ke seberang laut:) insyaAllah ada rezki nak juga round the world sambil menikmati keindahan alam ciptaan Ilahi. Have fun & moga dipermudahkan semuanya nanti ya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

as salam ummi..wani singgah isnin :-)

MaMa Rey said...

wahhhh...bestnyaa melancong luar negara..teringin juga melancong di negara org..mudah-mudahan dimurahkan rezeki..

ummiross said...

@MulutPayau;

InsyaAllah Mp, satu hari nanti angan2 jadi kenyataan.

ummiross said...

@Jemari_Suri;

JS..dari London nanti bolehlah ke Paris, naik keretapi laju, 2jam setengah je.

ummiross said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief;

boleh2 Wani, jom ramai2..lagi ramai lagi best!

ummiross said...

@Nor Salmi;

Alhamdulillah, anak2 dah abih belajar, senang sikit nak berjalan Mi...

ummiross said...

@Kesuma Angsana;

Hehe..thank you KA.

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

Jom Intan, kita makan angin ramai2, gang blogger, hehe..

ummiross said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief;

Wassalam Wani...terima kasih sudi jenguk ummi.

ummiross said...

@MaMa Rey;

InsyaAllah Mama Rey, moga impian menjadi kenyataan..

inazamri said...

huhuhu nak ikutttttttttttttttttt.ntah bila la ina nak sampai sini.nak angan2 dulu la mana tau jd kenyataan nnt.

Wak Gelas™ said...

wak pon dh sampey paris jugakkk.. ahHKss

Mimie said...

bestnye dpt melancong

Hanis Azla said...

salam ummi..

wah bestnya ummi.. saya pun suka juga kalau naik mas.. selesa.. makan pun sedap he..he.. wah.. dah booked tiket ya.. selamat pergi bercuti lagi nnt ummi.. nnt share2 cerita ya.. tak dapat sampai, dapat tgk gambar dan baca cerita pun dah cukup bagus..

ps ummi.. ustaz tu bukan ust pahrol. tp ustaz zulkifli..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah selasa :-)

ummiross said...

@ inazamri;

Hehhe..jom2 ina, ummi suka juga kalau ada rakan-rakan dapat join. InsyaAllah ina, mana tau ada rezeki dapat kita makan angin sama2.

ummiross said...

@Wak Gelas™;

Waa Wak pun dah sampey Paris,tentu kacak2 gambar yang Wak ambil, Wak pandai ambil gambar, kacak!!

ummiross said...

@Mimie;

Hehe..mengisi hari-hari tua ni Mimie.

ummiross said...

@Hanis Azla;

Memang selesa, tambahan dah ada offer, fulus pun selesalah sikit, hik!.

Dah booked hanis, untuk bulan Mei tahun depan, harap2 tiada aral melintang. InsyaAllah, nanti sama2 kita kongsi cerita ye, hanis pun tentu ada plan yang best untuk tahun baru nanti.

Hehe..Ustaz Zulkifli rupanya, silap tekalah ummi ni ye.

ummiross said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief;

Thank you Wani selalu jenguk ummi, sayang Wani ketat2!!

Kazman / Sue said...

wah... mesti gambar ni menjadi kenangan sekeluarga kan...

Kasih Salina said...

best juga konvoi dgn kawan2 ye umi..

ummiross said...

@Kazman/Sue;

Hehe..ye lah bukan senang nak pergi kan, kenalah simpan kenangan dengan gambar2 ni..

ummiross said...

@Kasih Salina;

Rasa dah excited sangat dah ni, harap2 Allah permudahkan.