Saturday, May 7, 2011

INGATAN DARI BANDUNG

Terima kasih banyak-banyak ummiross ucapkan kepada akangbandung, sahabat blogger dari negara tetangga atas pemberian award yang sangat cantik ni. Akangbandung ni tuanpunya blog bandung activity. Terima kasih akangbandung atas ingatan.

                                         index

Ummiross dah dua kali ke Bandung. Memang cantik pemandangan di Tangkuban Perahu, sejuk dan nyaman. Seronok jugak shopping di Cihampelas dan Pasar Baru. Lain kali kalau berkesempatan pergi, ummiross ingin sekali ke Tasik Malaya, nak cari telekung sembahyang yang cantik lagi murah.

Berkunjunglah ke bandung activity, banyak info menarik ada di situ.

6 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

mempunyai sahabat luar negara....
tahniah

Wassalam

Liza @ Adzriel AB said...

wah... kang dari bandung yaaa... teringin nak ke sana lah. masih bermimpi.

ummiross said...

@Rozali;

waalaikumusslam Rozali

hehe sahabat blogger,macam Rozali jugak

Terima kasih, wassalam

ummiross said...

@Liza@Adzriel

jom Liza, kita buat rombongan ke Bandung,cari telekung..

akangbandung said...

ALHAMDULILLAH.. terimakasih ummiross atas tayangan awardnya..
mudah-mudahan ini akan semakin mendekatkan kita dalam persahabatan...
sallam dari Bandung Indonesia...
kunjungi juga blog saya yang satu ini hihi..
http://atjajatoneworld.blogspot.com/2011/02/one-earth-one-sky-always-better.html

ummiross said...

@akangbandung;

Sama-sama akangbandung, InsyaAllah mudah-mudahan..

Salam dari Kuching...