Saturday, May 14, 2011

IMAM MUDA MUSIM KEDUA MINGGU KETIGA

Imam Muda musim kedua semakin rancak dan mencabar.  Minggu ni mereka diberi tugasan untuk membantu beberapa keluarga Asnaf (penerima zakat) yang mempunyai masalah kewangan dan keluarga di PRR Kg. Limau, Pantai Dalam.

IMG_3681IMG_3683
IMG_3687IMG_3688
Peserta menerima tugasan masing-masing…

Jom kita lihat suasana dan aktiviti para peserta dalam menjalankan tanggungjawab mereka…

IMG_3694IMG_3695
IMG_3717IMG_3723
             Imam Muda Nazrul dan Fadli membantu dua keluarga…

                                                                                                                                 

IMG_3746IMG_3737IMG_3750IMG_3751 
             Imam Muda Azlan, Najdi, Fatah dan Mujahid begitu komited…                

                    

IMG_3729IMG_3733IMG_3747IMG_3709
Imam Muda Hassan, Ali, Fakrul dan Ammar- turut menitikberatkan nilai-nilai Islam dan pengisian rohani…

Untuk minggu ini tiada kad merah dikeluarkan dan tiada penyingkiran, alhamdulillah.

Gambar : Skrin TV ummiross

6 comments:

NzA said...

salam ummi...lega cz pagi ni blogspot dh pulih...

suka tgk muka imam muda yg cool jerr tu....

ummiross said...

@NzA

Wassalam NzA

Ye lah alhamdulillah NzA, dh 2 ari boring je...

Hmm memang cool kan NzA..

Puanbee2 said...

saya suka tengok part diorang jd cikgu sekolah budak khas tu ..kelakar sikit

ummiross said...

Ummi pun suka yg tu Bee, bukan senang rupanya nk mengajar pelajar2 istimewa ni ye,kena banyak sabar

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong UmmiRoss, wah peminat setia rancangan ni ye? Akak tak ikut sebab tak tau time siaran. Pulak tu akak asyik tengok AFC, suka tengok resepi dan try!

ummiross said...

Waalaikumussalam kak Halima
Hehe minatlah jugak kak, seronok tengok generasi muda kita yg berpengetahuan dalam agama. AFC tu favourite ummi gak kak, boleh kata tiap2 hari tengok,tp setakat tengok je le, try nya tidak lagi...