Thursday, April 15, 2010

Celcom Broadband - I Want To Know More

Hmm ummiross buat entry ni sbb ummiross curious nk tau psl iklan celcom broadband yg bertenggek kat blog ummiross ni,dah 2 hari . Ummiross refresh pun tak hilang2. Bangun pagi dh ada iklan,menjelang petang baru dia menghilang, bukan ummiross tak suka ,ummiross suka,suka,suka...sbb ummiross rasa mcm nampak $$$$$$$$, opps ummiross bkn mata duitan tau, tp ummiross nak tau kenapa iklan ni bertenggek begitu lama berbanding yang lain.  Ummiross ni baru je ber blog ni,duit nuffnang pn tak merasa lg....huhuhu. I want to know more ada sape2 bleh bg tau?...

Bila dh lama iklan ni terpampang kat depan mata ni, ummiross pun tergoda juga, auww!. Ummiross pn klik lh,dpt lh info skit,lepas tu ummiross buatlh google search lak,maklumlah ,i want to know more. Ummiross nak tau bila PC Fair 2010 akan berada di Sarawak sbb promotion celcom broadband ni masa  PC Fair tu je, manalah tau klu ummiross sign up dpt lak menang Perodua Myvi specially designed tu, boleh lah drive pegi masjid petang2 hehe.,melopong org kat BDC ni,colourful u....i like...

Tp frust jgk, rupanya PC Fair akan berada di Miri, dr 7hb-9hb May 2010 ( for a time  being inilah tarikhnya ye ) , bukan di Kuching ye, jd org Sarawak jom berambeh ke Miri...alamak jauhnya...







14 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum ummiross

Salam ziarah

Wassalam

Jieda said...

kalau iklan tu melekat tak berganjak-ganjak,itu namanya buffered.Lagi lama dia melekat,lagi banyak income masyukk.

~cik shanashaida~ said...

klu melekat cmtu..salu nye buffered earning..
^_^

kaChaNG_dEwa said...

area BDC ka?

Ummiross said...

@Rozali;waalaikumussalam,terimakasih dtg ziarah

Ummiross said...

@Jieda n chik shanashaida; terimakasih banyak2 kerana bagitau,ummiross kena bg pantun kat u all ni,buah cempedak di luar pagar....ummiross baru belajar...hehe pantun 2 kerat

Ummiross said...

@kaChaNG_dEwa;hehe jgn cari ummiross,nanti ummiross menyorok...

kaChaNG_dEwa said...

miahaha..dun wuri.sekadar btanya

zuanjoe said...

hujung bulan ni, ada pc fair kt kuching.
pikom pc fair... see ya.

http://improveslife.blogspot.com/

Ummiross said...

@zuanhoe; oo ok2,tq ye..see ya

~ ( LayDee_N ) ~ said...

best dpt buffered... so keep it up. traffic mok maintain. once traffic drop, buffered ya tukar jd meter. time ya dah x best lg.. huhuhuhu.. lg lama buffered lg bgs... all d best.

Ummiross said...

@LayDee_N ; OH ye ke,tq,tq,u all mmg best,sudi berkongsi ilmu..

fauzuskamaruddin said...

hi umirosss...

mmm umiross duduk kuching kew??? boley kongsi dgn saya tak apa yg best kt kuching?? sbb im going to kuching soon but not so soon la oct nnt heee :)

Ummiross said...

@ Hi fauzuskamaruddin; Ok2 no problem,selalu2lah ke Salamborneo yee.