Wednesday, April 21, 2010

Buffered Earning

Hehe nak tergelak pun ada nak bercakap psl buffered earning ni, ummiross tak layak, ilmu tak cukup. Tapi ummiross seronok sangat sebab memang betul ummiross dpt buffered earning, tak banyak.., tp cukup lah sbg pembakar semangat bg org baru berjinak2 mcm ummiross ni.

Terima kasih kpd teman2 bloggers yg bg respon n tunjuk ajar masa ummiross buat entry berkenaan iklan yg bertenggek kat blog ummiross tu, antaranya jieda,cik shanashaida,kaChang dEwa,zuanjoe,Laydee-N and Dahlia...Dan terima kasih jgk kpd semua teman2 blogger yg sudi bertandang ke blog ummiross utk up taffic dan yg tak pernah sayang jari-jemari tu untuk .....ehemmm, i luv u all....

Asalnya ummiross berblog utk merakamkan keunikan Sarawak n mempromosi produk2nya, tapi kehadiran iklan2 dr Nuffnang memeriahkan suasana, ramai blogger yg kita tak kenal tp rasa mcm dh kenal lama,semuanya hasil dr amalan ziarah menziarah---amalan mulia tu dan "berfaedah juga" kaaaan?....

And......To Nuffnang; terima kasih daun keladi.....

16 comments:

Rozali said...

Salam ummiross

selamat maju jaya

Wassalam

rizputra7 said...

gud luck

MineMixs said...

Wahh.. Best2..Tahniah ea..
Bilelah sye nk dapt buffered earning nie..hehe

pak long said...

salam...
sama la ngan pak long..tak tahu jugak menda tu..berblog sekadar suker-suker..

Ummiross said...

@Rozali; Wasalam, terima kasih ye,sama lah org di sana,selamat maju jaya juga

Ummiross said...

@rizputra; TQ riz, goog luck to you 2

Ummiross said...

@MineMixs; Tq, MineMixs pun best jgk,trafik bagus.

Ummiross said...

@pak long; ooh ye ke,ok, gang lah kita ye

Mario said...

tahniah...bole le bagi tips lps ni...hehe

Ummiross said...

@Mario;terima kasih Mario,sebenarnya ummiross yg perlukan tips,banyak lg kena belajar hehe

e-dekz cdyz said...

tahniah....
seribu langkah dimulakan dengan satu langkah..

Ummiross said...

@e-dekz cdyz; yeah ummiross suka tu,terima kasih

BeaN MorENo said...

tahniah ummi...

Ummiross said...

@BeaN MorENo;TQ BeaN,ummiross tumpang belajar dgn BeaN jgk

yott said...

tahniah dpt buff
lepas ni dpt duit bole lah belanja saya nescafe tarik..hehe

Ummiross said...

@yott;tq yott,tak de lah bnyk,cuma seronok je sbb tak sangka,bleh2,kena dtg sarawak lh tu..