Friday, March 28, 2014

PALLAZO MOTIF ETNIK

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang.

Setiap kali ‘bekerja’, ummiross tidak bersendirian. Dan kehadirannya sangat menghiburkan. Bila ummiross mula nak ambil gambar kain-kain, kat bawah coffe table tu lah dia duduk. Selalunya ummiross alihkan, tapi sekali-sekala bagi can lah, bagi Cicie posing sekali :)

.                  DSC_0189 DSC_0189

Hari ni kita cuci-cuci mata tengok pallazo pula ye. Ummiross dah post kat fb, tapi memandangkan ramai juga customer yang takde fb, jadi ummiross buat entry ni kat blog pula. Pallazo motif etnik dengan potongan kembang ni sangat selesa dan bila dipakai kelihatan seperti skirt(kain) labuh yang lembut beralun. Pinggangnya bergetah dibahagian tepi agar dapat menganjal lagi untuk disesuaikan dengan saiz pinggang yang lebih besar. Ada dua warna sahaja, coklat dan purple.

                                                        KOD : (PZ-COKLAT)

DSC_0213DSC_0238   

 

Contoh padanan pallazo dengan baju muslimah, sopan dan menutup aurat. Ummiross jual pallazo je ye, baju kenalah beli sendiri :)

DSC_0259 DSC_0284

 

                                                       

                                                            KOD : (PZ-PURPLE)

DSC_0193DSC_0191

Jenis : Pallazo motif etnik
Material : Polyester silk.
Ukuran : Free size
(pinggang bergetah dibahagian tepi, labuh 99cm)
Harga : RM69 sehelai

Terbuka untuk jualan runcit dan borong. Jika berminat, hubungi

ummiross@gmail.com atau ‘sms sahaja’ ke 016 878 4960.

 

 

7 comments:

❤Kamsiah❤ said...

objek pertama yg mata saya nampak..si montel dibawah meja tu..gebu gebas....dia pun nak jadi model jugak..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.ummiros..
hihi..cicie pun nk interprem skali ye..
cantiknya.. sekrang fesyen palazo dah kembali.. ^^

Kakzakie said...

Cantiklah Ummiross sebab kakak belum ada pallazo yg bercorak. Kakak punya semua plain colour. Cantik:)

Knor said...

cantik mcm songket thailand...

NEKCIK said...

umiross..klau bli palazzo leh dapat cicie tak??

NzA said...

comelnya cicie parking kt situ...adalah yg tlg temankan ummi...
Tgk gambar nza dah tahu, ianya amat2 selesa dipakai....

MumMe said...

cantik jg dipadan dgn baju polka dot tu, ummiross...