Friday, November 15, 2013

DARI SEBIJI

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang.

Bila customer gembira, tentu ummiross pun berkali-kali gembira. Apatah lagi jika ada customer yang dapat pula menjana pendapatan dari kain-kain yang dibeli dari Salam borneo.blogspot.com. Moga kita sama-sama murah rezeki ye, kita saling mendoakan. Dan jangan lupa, untuk murah rezeki, kita kena rajin memberi, rezeki untuk dikongsi, sedikit atau banyak bukan ukuran, yang penting penuh keikhlasan. Sama-sama kita ye, ummiross mengingatkan diri sendiri juga sebenarnya.

1383707_1422926351260540_127941866_n

 

“ Akak barang semua dah sampai dengan selamatnya…cantik sangat kain-kain ni..love it..love it..love it so much..happy sangat! “…customer dari Johor.

“ok..business kain hari tu, tinggal 6 helai saja lagi ”…customer dari Sabah.

Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi order Batik Sarong Sarawak, Kain Ratna Dewi dan Ratna Dewi Songket dan Batik Cotton Thai, Batik Sarawak aka Kain pasang Etnik Sarawak samada order runcit dan juga order borong.  Ummiross saaaaaaayang semuanya!!!! :)

 

Terima kasih daun Keladi
Lain kali order lagi

Nurliyana  : Selangor
Kod : RD
Pos: 15.11.2013
Treking: Em403347550MY

Susan  : Sabah
Kod : BC
Pos: 15.11.2013
Treking: Em403347550MY

Safurah  : Selangor
Kod : BS
Pos: 12.11.2013
Treking: EF060524654MY

Norhayati  : Johor
Kod : BS
Pos: 12.11.2013
Treking: EF060524566MY

Yan  : Johor
Kod : RD
Pos: 11.11.2013
Treking: EF403347617MY

Floria  : Sabah
Kod : RD
Pos: 29.10.11.2013
Treking: EF403347603MY

Liana  :
Kod : BS
Pos: 23.10.2013
Treking: EF058584932MY

Aireen  : Kuala Lumpur
Kod : BS
Pos: 10.10.2013
Treking: EF059306970MY

Martha  : Sabah
Kod : KPH
Pos: 10.10.2013
Treking: EF059306966MY

14 comments:

Kakzakie said...

Alhamdulillah rezeki yg sama-sama dinikmati. Kakak pun tumpang gembira sama Ummiross.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam jumaat.. semoga bertambah maju perniagaan.. maklumbalas positif dari pelanggan pastinya menambah semangat..

JunAina said...

Alhamdulilillah... Semakin banyak memberi semakin banyak juga Allah akan beri balik kepada kita.

NzA said...

Alhamdulillah, ummivseorg pemurah n rezeki pn brtmbah...mmg berbaloi2 beli kain bs tu.

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya yer !

Knor said...

Alhmdulillah..luas bumi, rezeki ada di mna2..rajin n malas saja yg mmbezaknnya..

izan mama mia said...

mg bertambah succes yer ummi... murah rezeki ummi

MumMe said...

semoga terus maju jaya ummiross... :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ummiros..
alhamdulillah..
semoga bisz terus berkembang maju.. :)

yan's cottage said...

Alhamdulillah....moga bertambah2 rezekinya Ummi....

Deqla Manjew said...

alhamdulillah..seronok kan bila dpt puaskan hati pelanggan...

Hanis Azla said...

As-salam ummi..

Alhamdulillah.. perkongsian yang sangat baik.. TQ ummi.. Alhamdulillah seronok dengar bila pelanggan ummi puas hati.. lebih seronok tengok list pelanggan ummi yang panjang tu.. syukur.. semoga bisnes ummi terus success hendaknya..

hainom OKje said...

Wah bestnya UR.....tengok org biness lebat ni mcm best je......Tahniah UR

Khai♥Rin : anies said...

rezeki sm2 berkongsin..alhamdulillah...