Monday, March 18, 2013

BERPINDAH DAN BEREHAT SEKETIKA


بسم الله الرحمن الرحيم
Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Ummiross dalam proses berpindah randah. Line internet mungkin mangambil masa untuk disambung balik. Bila berpindah, 'marathon' mengemas 'tongkang pecah' pun akan bermula. Ummiross akan 'berhibernasi' seketika. InsyaAllah jika panjang umur, kita jumpa lagi dalam tempoh semiggu dua. Jika  line hp ok, bolehlah ummiross curi2 masa untuk berziarah di alam maya.

Ps: kepada customer yang ingin membuat belian kain batik sarong Sarawak dan kain pasang atau lain2, sila sms ummiross ye, urusniaga berjalan seperti biasa. Kepada customer yang telah membuat bayaran pada hujung minggu lepas, Alhamdulillah kain dah di pos pada hari ini, nanti ummiross bagi nombor treking ye. Terima kasih daun keladi semua...

36 comments:

Nor Salmi said...

Moga segala urusan berjalan lancar ya Ummi..

ibuintan said...

selamat berpindah... ke mana pulak tu Ummie?

Acik Erna said...

Ummiross nak pindah kemana jauh ke...harap2 cepat la dapat line ye..

MumMe said...

terasa sedih pulak ummiross dah jauh sedikit...semoga walaupun jauh sikit,tetap dekat di hati dan di alam maya ye Ummiross...

atuk said...

Assalamualaikum Ummiross

moga permudahkan segala urusan

Hanis Azla said...

Salam ummi..

oh dah berpindah jadi orang putrajaya ya.. selamat mengemas ya ummi.. semoga segalanya berjalan lancar.. takpe, rumah sendiri, pelan2 kemas pun takpe.. buat mana yang mata tak boleh nak tengok bersepahnya dulu he..he.. itu cara sayalah tu.. take care ummi..

Sweet N Pretty said...

assalamualaikum ummi. lama tk jenguk ummi. wah lastnya pindah juga ya. selamat memunggah & mengemas ye ummi robbi yassir wala tuassir:)

Shaiful Zaidi said...

mmg memenatkan urusan pindah ni...saya dah biasa beberapa kali.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bepindah ummi..ummi pindah mana pulak?

NzA said...

semoga segalanya berjalan lancar....InsyaAllah.

Amie said...

Jangan lama-lama berhibernasi ye Ummi... winduuuu! Selamat mengemas!

yan's cottage said...

biasalah bila baru pindah nie....banyak nak di kemaskan selamat berkemas....

KhaiRin : anies said...

Assalamualaikum…
Apa khabar?
Sihat ke?
Harap2 sihat + bahagia selalu…

p/s misssss uuuuuuuu

khairul hassan said...

Ummi pindah p mana lak ?

NM03 said...

patot la sepi seketika

Jemarisuri said...

sis nti blhlah roger2 js ye...jom kita jumpa kat hot balloon this week...hihi

RedRose said...

semoga segalanya berjalan lancar ye Ummi

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya , apapun jaga diri juga ye !

ummiross said...

@Nor Salmi;

Terima kasih Mie..

ummiross said...

@ibuintan;

Tq ibuintan, putrajaya je ibuintan.

ummiross said...

@Acik Erna;

dekat je Acik, Putrajaya je.Line dah ok ni Acik.

ummiross said...

@MumMe;

Yelah MumMe, terasa sedih juga, tak sedekat dulu lagi kan. Tapi MumMe sentiasa dihati, nanti datanglah rumah ummi ye.

ummiross said...

@atuk;

Waalaikumussalam atuk..terima kasih.

ummiross said...

@Hanis Azla;

Wassalam Hanis..

Jauhlah pulak kita ye Hanis, ummi pindah quarters kerajaan Hanis. Nanti jangan lupa singgah rumah ummi ye kalau ke Putrajaya.
Betul tu Hanis, pelan2 kayuh kan..

ummiross said...

@Sweet N Pretty;

waalaikumussalam Intan..
Hehe pindah lagi Intan, nak buat camno..singgahlah Putrajaya nanti ye.

ummiross said...

@Shaiful Zaidi;

Betul tu cikgu..memang penat, kena fikir banyak kali kalau nak pindah lagi..

ummiross said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief;

Terima kasih Wanie, Putrajaya je Wanie..

ummiross said...

@NzA;

Alhamdulillah, dah selamat berpindah NzA, terima kasih ye.

ummiross said...

@Amie;

Amie...dah terbalik ni, ummi yang rindu Amie pulak ni. Tahniah ye dengan kehadiran putera bongsu, selamat berpantang.

ummiross said...

@ yan's cottage ;

Yelah Yan,memang penat sangat, banyak lagi yang nak dikemas tu..

ummiross said...

@KhaiRin : anies;

Waalaikumussalam Anies, kabo baik. Anies..rindunya!!!, lama menghilang, jangan menyepi lagi ye, tak meriah Anies takde.

ummiross said...

@khairul hassan;

Putrajaya je khairul..

ummiross said...

@NM03;

hehe..rindu si tomei qausar..

ummiross said...

@Jemarisuri;

Ooh ada hot balloon ye JS, ummi tak pernah tengok lagi tu, teringin nak pegi, tak taulah sempat ke tidak, plan penuh sabtu n ahad ni.
Datanglah rumah ummi bila kelapangan nanti JS..

ummiross said...

@RedRose;

terima kasih RedRose..

ummiross said...

@Kesuma Angsana;

Terima kasih KA, insyaAllah.