Tuesday, February 19, 2013

SEMUANYA CANTIK LUV IT

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

NzA :“Bungkusan dah sampai….Semuanya cantik2!”.
Nurbestari : “Brg dh terima, luv it... Tq”.
Ayu Azlida : “ …kain dah sampai, ingat nak order lagi kain tu..”

Beginilah  antara respon positif yang biasa ummiross terima, cumanya ummiross jarang berkongsi di entry. Alhamdulillah, seronok rasanya bila pelanggan berpuashati dengan kain sarong dan batik Sarawak yang di beli. Malah ada yang repeat order berkali-kali. Terima kasih semua ye, ummiross hargai sokongan anda. Moga Allah sentiasa memberkati kita semua.

Kepada semua customer yang ummiross kasihi…
Terima kasih daun keladi
Lain kali order lagi…

Ruzalina-Kelantan
Kod: KPH-3 pasang
Pos : 18hb.Feb,2013
Treking :ED370769218MY

Nor Anitah-Selangor
Kod: BS-11pcs
Pos : 15hb.Feb,2013
Treking :CD190071204MY

Ayu Azlida-Selangor
Kod: KPH- 1pasang, Primisima-1pcs
Pos : 15hb.Feb,2013
Treking :EM380869119MY

Alexander-Kota Kinabalu
Kod: KPH-6 pasang
Pos : 6hb.Feb,2013
Treking :CD192016585MY

Nurbestari-Pahang
Kod: KPH-2 pasang
Pos : 5hb.Feb,2013
Treking :EM370765304MY

7 comments:

Acik Erna said...

assalam ummiross..acik yakin memang cantik2..mesti sesiap yang membeli dan menerimnya seronok sangat..sama macam apap yang acik ras dulu

NzA said...

mmg cantik2 ummi...bila nza buka je abis kena serbu...rasa mcm artis pulak padahal kwn2 serbu nk pilih kain...wakaka....

ummiross said...

@Acik Erna;

Waalaikumussalam Acik..
Ummi pun seronok bila Acik bagitau kain tu cantik masa Acik terima kain tu, bukan apa kadang2 risau juga takut customer tak suka.

ummiross said...

@NzA;

hehe..kain sampai kat sekolah kan NzA, ramai peminat rupanya, seronok dengar cerita pasal kena serbu ni. Thank you ye NzA..

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya ye

ummiross said...

@Kesuma Angsana;

Trima kasih KA.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga teus maju yer ummi