Thursday, November 18, 2010

Yuhuuuuu!!!! London Trip

Terim kasih kepada semua yang ucap selamat hari raya kat chat box,sorry tak dapat nak balas. Semalam ummiross beraya di airport, pukul 6.00 pagi dah bertolak dari airport Kuching ke LCCT.
Kepada semua sekali lagi, selamat hari raya ye...Bye nak holiday dah...

Ambik boarding pass di LCCT, berlepas jam 3 petang...


Dah nak naik belon...


Alhamdulillah dah sampai Stansted Airport jam 8 malam waktu london...


Dah sampai Kingston Travelodge upon Thames, dah penat sangat,nak tido dah.
Esok awal pagi nak ambik udara segar kat Sungai Thames...

10 comments:

Rozali said...

Salam Aidil Adha Ummiross

selamat berholiday
selamat menghirup udara sg thame

seru nama saya
tak pernah sampai ke london lagi
he he

Wassalam

Hanis Azla said...

Wah London.. Bestnya. Selamat bercuti ummiross... nnt sharelah gambar kat sana yer.. nak gak tgk sbb x pernah samapi lg..

MumMe said...

mumme pun x penah jejak london...hrp2 back for good january ni dpt laluan london...jejak kejap pun jadi la...enjoy ummiross...

zuanjoe said...

wow.. bestnya ummi. jgn lupa balik kuching ya. :D
http://improveslife.blogspot.com/

Sweet N Pretty said...

salam kak wah jauh beraya ke london ye..mesti best. ok ke naik air asia long distance? nanti upload gambar kt sana ye:)

ummiross said...

@Rozali

Salam Rozali,hehe nak kena seru jugak ye pegi london...rasanya Maya Karin yang 'terer' bab seru menyeru ni hehe..
InsyaAllah nanti sampai lah tuu,kalau nak seribu daya..

Terimakasih,wasalm

ummiross said...

@Hanis Azla;
Terima kasih Hanis,insyaAllah nanti ummiross share gambar2 tu ye,biar hanis 'termotivasi' lagi nak pergi hehe...

ummiross said...

@MumMe;

Alhamdulillah memang enjoy sangat, harap2 MumMe pun dapat laluan london januari nanti,from US to UK with love ye, hehe...

ummiross said...

@zuanjoe;

Terima kasih zuanjoe, hehe mestilah balik Kuching,nak kena start menabung lagi, nanti boleh makan angin lagi...

ummiross said...

@Sweet N Pretty;
Salam Sweet N Pretty, alhamdulillah,semuanya ok,makanannya pun sedap-sedap...yang penting save budget hehe..