Monday, November 29, 2010

JOM JALAN2 LONDON-CAMDEN LOCK

Sebelum ke Baker Street untuk ke Madame Tussauds,kami singgah kat Camden Lock ni dulu, macam bazaar lah ni,jual-jual baju, accesories, kraftangan, souvenir dll. Barang lebih murah kat sini, ummiross beli souvenir je kat sini, nak cepat,tak dapat lama-lama...







Kawan ummiross dari Kota Kinabalu pun ikut, waa seronoknya jumpa Halal food.

Moroccan food,lauk boleh campur2,lebih kurang 20 hengget Malaysia, xpe le sekali sekala...


NEXT ENTRY....Jumpa Shah Rukh Khan di London

10 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

mukin macam CM di KL kut..
kalau 20 henggit...
saya boleh makan 2 hari..he he

Wassalam

Hanis Azla said...

wah, bestnya London.. entah bilalah saya dpt ke sana..

Ummiross said...

@Rozali
Waalaikumussalam Rozali

Ha ah betul tu,macam CM di KL
Tu lah,kalau convert ke RM setiap kali nak membeli rasa tak nak beli apa-apa, buat 'donno' je lah hehe...

Ummiross said...

@Hanis Azla;
InsyaAllah Hanis,nanti sampailah tu...

MumMe said...

best nye ummiross...jalan2 London...

Ummiross said...

@MumMe;
Hmmm best,MumMe pun best,kat US kan,ummiross belum pernah sampai sana lagi...

Elly & Emmy said...

bes kan jalan2 shopping dalm cuaca sejuk.. tapi yg leceh perut cepat lapar kann?

Akram Razali said...

Ntah bile la dpt rase hidup di negara org...ni negeri org, mmg dh slalu especially negeri sembilan.he3...

ummiross said...

@Elly &Emmy;
Hmm best jugak,tapi kadang tak tahan jugak,sejuk sangat,nak keluarkan tangan nak bayar pun sampai menggigil2,terutama bila sebelah petang. Cepat lapar macam musim hujan kat sini...

ummiross said...

@Akram Razali;

InsyaAllah Ikram, mula2 negeri, pahtu negara,nak seribu daya, hehe...