Tuesday, November 30, 2010

JOM JALAN2 LONDON-MADAME TUSSAUDS

Dah kenyang, jom kita menapak lagi, nak jumpa beberapa orang penting ni, tak lengkap kalau ke London tak jumpa mereka ni, hehe..


Hello Mr President!

Hehe yang tengah-tengah tu tokoh negara mana ye, min aina anta ya akhi?

Peminat James Bond dan ...James Brook

         Layan  je wajah-wajah glamour ni, antara wajah yang terpilih untuk 'dipatungkan'...








Yang bestnya lepas ni kami ada The Spirit of London ride, naik mini cab merentasi time tunnel kezaman silam sejarah British bermula dari zaman Sir Francis Drake,Shakespeare,Queen Victoria dan banyak lagi hinggalah zaman sekarang. Memang menarik tapi tak boleh ambil gambar kat sini, so pinjam gambar Mr.Google je lah..


Keluar je dari Madame Tussauds ni,kawan ummiross n anak sedaranya dah tunggu kat luar, nak jadi jurupandu kami pegi 'sopin'2(pinjam istilah cikmin ni hehe..)

Underground.... nak ke Malaysian Hall

Singgah kat Malysian Hall dulu, tumpang solat....

NEXT- Royal Albert,murah ke kat London?

4 comments:

Elly & Emmy said...

wahhh.. bes nya ummi dapat berjumpa ngan obama dan artis2 hollywood..

ummiross said...

Hehe jumpa patung dia orang je lah, klu betul dia orang pun tak nak jumpa kita agaknya...

Cikmin said...

bestnyer ummi...cite lah lagi...RA tu yang tak menahan tu... :P

ummiross said...

@cikmin;
hehe peminat RA ye,tu lah nak ambik gambar banyak2 dalam kedai tu seganlah pulak,memang rambang mata...