Saturday, March 19, 2016

Trip Ke Greece Kami Disiarkan Dalam Majalah Keluarga

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang...

Lamanya ummi tak menulis. Agak sibuk  menguruskan perniagaan. Mood berblog pun tenggelam timbul, namun kerapkali juga terasa rindu kepada rakan-rakan blogger, sudah lama tidak saling menyapa di alam maya, moga sihat semua hendaknya.


Kali ni sekadar nak berkongsi cerita kembara ummi yang disiarkan dalam sebuah majalah, hmmm..cerita dah suam2 kuku, catat jugaklah untuk kenang-kenangan kan. Tak sangka pula apa yang ummi kongsikan kat blog berkenaan kembara kami suami isteri ke Greece dibaca oleh salah seorang wartawan Majalah Keluarga. Beiau menghubungi kami melalui whatsapp dan juga email untuk mendapatkan detail dan interview.
Akhirnya artikel kembara kami ni dah pun disiarkan dalam ruangan Destinasi Majalah Keluarga untuk bulan November 2015, muka depan gambar Nabil dan family.Terima kasih kepada wartawan Khairun Nisa kerana menyiarkan kembara kami yang tak seberapa ini.
Semoga menjadi perkongsian bermanafaat. Moga ia juga menjadi panduan untuk yang suka berkembara di bumi Allah SWT. Melihat kebesaran Allah dalam pelbagai bentuk itu juga satu NIKMAT, Alhamdulillah.










Sehingga bertemu lagi, wassalam 


10 comments:

dear anies said...

Cayalah ummi!!

ummiross said...

Hehe..anies, rinduuuu😘

NEKCIK said...

Asalam..senyap senyap terus jer meletops ye ummi..whatever happy for you..semuga terus berjaya

Nabila Syifa said...

hai!!! menyapa di angin lalu

ummiross said...

Wassalam... hehe, Nekcik...terima kasih Nekcik.

Zaitun said...

Salam ummi... lama menyepi tapi kak Zai tahu sibuk dgn business ya.Kak Zai nak carilah kalau majalah ini ada dipasaran lg.

ummiross said...

Wassalam Kak Zai
hehe ye Kak Zai. Tak taulah ada lagi tak Kak Zai, sebab dah banyak bulan jugak kan. tq Kak Zai

ummiross said...

@Nabila Syifa

terima kasih sudi singgah

nhhas said...

Ummirosss.... rindu kat ummi... bila nak ngeteh bersama ni....

wahhh bertambah-tambah glamour ummiross tau ...

hihihihi...

ummiross said...

@nnhas; huhu ummi rindu jugak, yelah bila nak ngeteh, sembang tak puas lagi ni.
hihi..jangan gelama sudah ye.