Sunday, August 1, 2010

Macamana nak blogwalking ni?...

Salam untuk semua...
Untuk makluman,ummiross cuti2 Malaysia kat semenanjung ni, ikut suami berkursus. Lama jgk ni,7hb baru balik Kuching. So tak berkesempatan lah bw, internet kat hotel ni dah lah RM10 utk 5 jam, slow gilak pulak.Ummiross  pun ambik peluang shopping untuk raya sekali, semalam dah 2 pasang baju kurung ummiross angkut, masa lama lagi kat sini ni, potensi untuk menghabiskan 'boreh' tu memang besar, sabar je le..
Jadi kepada semua, maaflah kalu ummiross tak berkesempatan berkunjung ke blog u all, kalu ada muncul sekali sekala, anak ummiross lah tu, terutama sessi malam yang meriah, main tembak2 hehe...


8 comments:

annie said...

UMMI, tauke kain pun beli baju kat semenanjung ke???? hehehe

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

selamat datang ke Semenanjung

kalau suami bekursus di KL, hotel mana
boleh saya jumpa orang Sarawak

Wassalam

ummiross said...

@annie;
hehehe,tergoda I,baju raya cantik2!...

ummiross said...

@Rozali;

Waalaikumussalam Rozali

Terimakasih banyak2,rasanya kali ni tak sempat,
suami exam,jom ke Sarawak,bawak family sekali.

sop said...

selamat bercuti :)

Ummiross said...

@Sop;

Tq Sop...

Syeeda Sobbihi said...

selamat bercuti! :)

Ummiross said...

@Syeeda;

Tq Syeeda...