Saturday, August 14, 2010

Cotton vs Cotton

Anda peminat cotton? Since kain cotton semakin menarik minat, hari ni jom kita lihat padan cotton dengan cotton pulak, batik sarong Sarawak dari cotton spun yang lembut dipadankan dengan Japanese cotton yang lembut lagi halus...

Padanan1-RM62  sepasang                                                     BS21                       JC1



                                                     



Padanan 2-RM62 sepasang                                                         BS28                 JC2                                                               




















                    JC1                                                                             JC2



















Japanese cotton ni memang best quality, harga RM25/M, lerang besar jadi untuk baju sahaja perlu 1m setengah sahaja dan untuk sepasang perlu dalam 3m setengah sahaja. Anda boleh beli japanese cotton sahaja atau anda boleh padankan dengan batik  sarong Sarawak, tepuk dada tanya selera, selera kita kan berbeza-beza...



JC1 jugak sangat sesuai dipadankan dengan BS20 :

                        BS20                                                                                    JC1



















Terbuka untuk jualan runcit dan borong. Sesiapa yang berminat sila hubungi :-

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke  017- 8503585 

4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ummiross

selamat berpuas
moga maju jaya

Wassalam

Ummiross said...

@Rozali;

Waalaikumussalam...

Selamat berpuasa jugak buat Rozali sekeluarga

Terimakasih.

M a W a D D a H said...

cantik ar kain cotton kat atas tu...huhu..berminat je tengok..xmampu lagi nak beli sebab lum kije lagi..huhu

ummiross said...

@MaWaDDah
takpe mawwaddah,tengok free je hehe..
lain kali singgah lagi.tq