Tuesday, June 29, 2010

Salam Borneo berwajah baru

Dah lama ummiross nak letak exchange link kat sidebar tu, tapi tak tau macamana.Ummiross nak cari yang simple n easy to manage sebab ummiross ni lemah sikit bab2 IT ni. Semalam masa blogwalking ummiross singgahlah kat http://kozumiro.blogspot.com/ . Budak Nakal ni begitu komited sekali memberi panduan n tutorial kpd blogger baru macam ummiross ni.
So ummiross pun meringankan mulut untuk bertanya macamana nak buat link exchange macam kat blog budak nakal yg comel tu. Bila cuba buat, tak sesuai pulak dengan template lama yang cute mute tu...Tu lah sebabnya dengan template2 sekali ummiross tukar, haa puas hati dapat rumah besar,senang nak 'hias-menghias' nanti.
Jadi kalau u all nak ummiross rajin singgah kat blog u all, ringan2kan tangan letak ur name n URL kat form link exchange bawah chatbox tu ye...

8 comments:

shaliza said...

cantik rumah baru...ceria

Mrs Infinity said...

ceria mase bergembira..ewahhhhhhhh

Ummiross said...

@Shaliza ; Tq Shaliza, singgah lagi nanti...

Ummiross said...

@Mrs Infinity ; terima kasih sudi singgah

semoga Mrs Infinity pun ceria
selalu

Mijie said...

nice tempalte..sesuai dgn jiwa ppuan yg ayu..hehe..mijie dh tinggal link..:)

Ummiross said...

@Mijie : Hehe ayu ke? anyway tq Mijie...

SyidaMislan said...

cantik umah baru ummiross.sejuk mata memandang.....

Ummiross said...

@SyidaMislan ; Tq syida, sejuk hati mendengar hehe...