Thursday, October 21, 2010

BURJ KHALIFA VISCOSE JACQUARD - PILIH DI SINI

 Kain ni pun cantik sangat, Burj Khalifa Viscose Jacquard, classic design. Macam Vivian Silk jugak, tapi lebih tebal sedikit tetapi tetap lembut beralun. Dijual sepasang dengan kain polos warna sepadan.



 BK1                                                                                                    BK2
                                                                                                                                       BK1
                                                                                                             BK2
BK1                                                                                                       BK2
 BK3                                                                                                       BK4
 BK5

JENIS KAIN : BURJ KHALIFA VISCOSE JACQUARD
HARGA         : RM89 SEPASANG


Terbuka untuk jualan borong dan runcit. Sesiapa yang berminat sila hubungi :-

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke  016-878 4960

 Sila Klik Label di Sidebar untuk lebih pilihan

3 comments:

beautyinsilence said...

salam...
saya nak tanya kain burj khalifa ni tak der less ker lg?reply me beautyinsilence83@gmail.com..

salam borneo t0o..

Zueda said...

salam..
ade tak sarong sarawak yg sesuai dijadikan kain pareo..nk warna oren ler.
nti emel pic kt love.zueda@gmail.com...TQ

ummiross said...

@beautyinsilence dan Zueda;

Maaf banyak2, ummiross baru perasan ada comment kat sini, ummiross dah email ye

Terima kasih singgah blog ummiross