Sunday, October 24, 2010

BATIK SARONG SARAWAK CORAK SONGKET





Ramai jugak yang bertanya pasal batik sarong Sarawak yang bercorak  seperti songket ni. Walaupun dah siap berjahit, tapi ada customer yang kreatif yang yang beli dua helai warna yang sama, satu dibuat baju ,satu di buat kain,memang cantik dan tak panas sebab dibuat dari kain cotton. Atau anda boleh padankannya dengan kain polos, atau just pakai je sebagai batik sarong, tepuk dada tanya selera...

BSS1                                                                                                              

BSS2

BSS3
 

BSS4
 

BSS5
 


Terbuka untuk jualan runcit dan borong. Sesiapa yang berminat sila hubungi :-

ummiross@gmail.com atau sms sahaja ke  016 878 4960    
  
Jenis                        : Cotton
Ukuran  Lebar        : 2m approximately (belum berjahit)
Harga runcit           :  RM17
Harga borong         : Sila hubungi ummiross.
Saranan                  : Sesuai dipadankan dengan baju polos

4 comments:

aida135 said...

Assalamualaikum Pn Ummi,

BSS4 dan BSS5 warna yg sama ka, nmpak mcm pink. Masih ada stok lg dak?

ummiross said...

Wassalam Aida, dua2 tu pink, memang seakan sama, tapi corak bunganya berbeza sedikit. Nanti Aida email je ummi ye, senang ummi bagitau stok yang mana ada dan takde.
email ke : ummiross@gmail.com

Ally Ayob said...

Asalamualikim.. puan ade x warna dark blue..

ummiross said...

Wassalam..

Semua corak ni dah takde lagi..