Thursday, June 11, 2015

BATIK SARAWAK & BALI PRADA-HITAM ITU MENAWAN

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang…

Ramadhan bakal menjelang. Rasanya semua dah tak sabar menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia. Ummiross dahulukan dengan ucapan selamat berpuasa dan beramal ibadah. Moga Allah mempermudahkan dan menerima segala amalan.

Meskipun dah nak bulan puasa, permintaan untuk kain Batik Sarong Sarawak dan Bali Prada masih tak putus-putus. Oleh kerana warna hitam sentiasa menjadi pilihan utama pelanggan, kami restock dua design yang mendapat sambutan hangat ini, kod BSG223-HITAM  dan kod BSG235-HITAM. Jika berkenan cepat-cepat order ye sebab kain-kain ni semua sangat cepat “sold out”.

Sempena Aidilfitri nanti, elok sangat pulang ke kampung halaman dengan buah tangan. Batik Sarong Sarawak atau Bali Prada adalah pilihan terbaik untuk dihadiahkan kepada yang tersayang.

Jenis: Batik Sarong Sarawak Songket Gold/ Bali Prada
Material: Cotton
Ukuran: +-(2m)
Saranan: Bukan sahaja sesuai untuk sarong tetapi juga boleh dibuat baju, kain, skirt labuh, pants, jaket sampin  dan lain-lain.

TERBUKA UNTUK JUALAN RUNCIT DAN BORONG. JIKA BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI : ‘sms sahaja’ atau “whatsapp.. whatsapp..whatsapp sahaja” ke 016 878 4960.

Temui kami di fb Batik Sarawak Shop atau LIKE page kami Timeless Style.

WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA DISEBABKAN KESAN PENCAHAYAAN.

BSG 223-HITAM

DSC_1137_Fotor_Fotorkk DSC_1130_Fotork

 

Contoh dress menggunakan BSG223 hitam.

DSC_0146_Fotork DSC_0147_Fotor

DSC_0154_Fotork

 

 

 BSG235-HITAM

DSC_1319_FotorIMG_6662

 

Contoh dress menggunakan BSG223 hitam.

DSC_1346_Fotor_Fotor DSC_1334_Fotor 

 

 

Contoh sampin menggunakan Batik Sarawak dan Bali Prada.

 image (4) image

AKAN DATANG-MERAH ITU MENAWAN.

DSC_0158_Fotorkk DSC_0162_Fotor

Wassalam

5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Cantik bla da jd jubah...

Sabtu ni ada prog blogger (denaihati) jom laa ummi... x pun kami sggh umah ummi lps prog ;) ;)

ummiross said...

@Khairin:anies
Thank you anies.

ooh bestnya, teringin nak join, nk jumpa anies and blogger denaihati dan yang lain2 tapi apakan daya, ummi balik kampung hari ni, jumpa mak dulu sebelum Ramadhan.
Nanti kita jumpa ye..inshaAllah bulan 8 ni.

Suziey Ahmad said...

salaam ziarah..sambil2 follow2 blog ni..

cantiknya kain dh jadi jubbah tu...nice sgt..corak songket..buat pakai raya lawa :) feel free to visit mine ;)

mrslyna said...

cantik la kak wat cam jubah...hihi

RedRose said...

lama xjenguk ummiross. dah berbisnes maju rupanya. :)