Sunday, February 15, 2015

BLOG TAK KELUAR GAMBAR-KENAPA?

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang..

Kepada semua rakan dan pelanggan Batik Sarong Sarawak dari Salamborneo.blogspot.com:

Ummiross ingin memaklumkan bahawa blog kami menghadapi masalah untuk upload gambar di blog. Kami sedang berusaha untuk menyelesaikan masalah ini. Untuk sementara waktu para pelanggan yang berminat untuk melihat koleksi terbaru kami dan juga untuk membuat order, sila ke facebook kami Batik Sarawak Shop atau LIKE page kami Timeless Style.

Untuk makluman juga, kain-kain kami telah kehabisan stok dan stok baru akan sampai selepas raya cina nanti. Terima kasih atas sokongan para pelanggan yang tidak putus-putus terhadap batik etnik warisan kita.

11 comments:

❤Kamsiah❤ said...

beberapa blog yg saya kunjungi ada masalah yg sama Ummi..tak keluar gambar...

Kayu Manis said...

as salam ummi
knapa tak keluar gambar..kena tya pakar ni..
kjap2 muncul merajuklah blog tu...hihi

Kakzakie said...

Entahlah Ummiross kakak pun tak tahu kenapa. Tak dapat membantu sebab kakak punya pun sama. Kalau preview ada tapi bila published tak ada.

Macam dah jadi malas nak berblog..

NEKCIK said...

kena tanya yang pakar ni Ummi
jgnlah terjadi kat blog nekcik yang rabun IT ni

Zaitun said...

Bolg kalau tak ada gambar tak seronok tambah lagi kalau macam ummiros mesti pelanggan nak tengok baru order.

Khai♥Rin : anies said...

brg kali jenis file yg digunkan. ada sesetengah file bla upload gmbr x kn keluar..

NzA said...

rindunya kat ummi.....moga masalah blog cpt selesai.

Hanis Azla said...

As-salam ummi..

harap2 masalah tu dapat segera diselesaikan.. insyaALLAH..

MumMe said...

Semoga cepat resolve problem blog ummiross...

Kakzakie said...

Kakak dah terus malas dah Ummi. Biar ajelah. Malas nak berblog dah. Banyak rehat pulak rasa. Kakak guna masa berblog membaca buku motivasi dan novel sekarang ni..

ummiross said...

Terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang meninggalkan komen di sini. Sayang semua..mmmmuhahhh!!!