Monday, August 25, 2014

BATIK SARAWAK DAN RIANG RIA AIDIL FITRI

 بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sejahtera, salam kasih sayang…

Tertarik sungguh ketika pertama kali melihat gambar-gambar rakan fb ummiross dan ahli keluarga menggayakan Batik Sarong Sarawak di hari raya Aidil Fitri baru-baru ni. Melihat gambar-gambar mereka sekeluarga bagaikan turut terasa kemeriahannya.

Terima kasih ye Mira sebab sudi berkongsi gambar-gambar yang sangat ceria ini. Semoga Allah SWT sentiasa memberkati keluarga bahagia anda.

1522847_850547408303418_1948200241386512821_o_Fotor_Collage

 

 10631238_850545884970237_3435060787171343790_o_Fotor_Collagea

Kepada yang berminat untuk membeli Batik Sarawak secara borong dan runcit, sila email atau whatsapp kami ye…016 8784960.

http://salamborneo.blogspot.com/search/label/BATIK%20SARONG%20SARAWAK-PILIH%20DI%20SINI

Sila klik link di atas dan scroll ke bawah, dipenghujung setiap page, boleh klik OLDER POST untuk melihat koleksi-koleksi kami yang terdahulu.Terima kasih

Wassalam.

14 comments:

Knor said...

in sha Allah thun hadapan

subhanallah
cantik

AMIIZAA said...

salams ummi

selamat hari raya :)

NzA said...

CANTIK......terserlah keayuan tuan pemakainya.

Ati Masrif said...

Cantik sgt ummi

Ingatkan picture ummi sekeluarga
Tu yang lajuuu je sampai...hihi

Acik Erna said...

Cantiknya ummi..boleh jadi samping lagi..hero acik ada gayakan juga.tapi dia besar..tak boleh ikat

Khai♥Rin : anies said...

Samping nmpk lain...cantik

Kakzakie said...

Memang cantiklah Ummi. Kakak pun terpikat. Kena pulak pemakainya pandai matchingkan:)

Zaitun said...

Urmmm...sangat cantik.

MumMe said...

cantik dan kreatif...

Sweet N Pretty said...

Wah cantiknya ummi sekeluarga sedondon pakai batik sarawak

ummiross said...

Sweet N Pretty ; hehe..bukan ummi sekeluarga ni, tapi rakan fb ummi ni ...:)

Santan Manis said...

Semua commmel! :D jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/08/wira-malam-bukan-sekadar-pendekar-pilih.html

Hanna Pakharuddin said...

Kain batik sarawak ni sesuai tak buat skirt A line yg kembang tu agak agak?

Hanis Azla said...

As-salam ummi..

Subhanallah.. mmg cantik sangat.. nampak cukup menarik coraknya bila digayakan dengan pelbagai gaya..