Thursday, July 1, 2010

The Orang Utan - Insan al ghab

Hmmm minggu lepas minggu yang sibuk, dua anak bujang ummiross pulang cuti semester. Si adik bawa kawan bercuti kat Sarawak. Seronok jugak bila ramai2 ni, meriah jadinya....
Yang best bawak dia orang jalan2 n makan2, jom kita layan...zaaasss

               Hi !, I'am Ritchie,welcome to Semenggoh Wildlife Centre and Rehabilitation

                                                  Jom-jom nanga orang utan...

   
Orang utan akan turun untuk makan dekat pelantar yang disediakan dalam pukul 9.00 pagi

                   Yang ni tak nak ke pelantar, ramai pelancong ari ni, pemalu ni...
                  Terpaksalah bagi makanan kat pokok je...


Seduku ni, anaknya belum bernama rasanya... agak2 apa nama yg best untuk sikechik yg cute n nakal ni ye?





2 comments:

chugie said...

nice! saya suka jalan2 camni.. nanti nak plan ke sarawak pula lah!

Ummiross said...

@chugie ; thanks chugie, you are welcome...